Τέταρτος ο Παπαστάμος στα 400 μικτή στη Μασσαλία

Την τέταρτη θέση στον τελικό των 400 μικτή στη Μασσαλία κατέκτησε ο Απόστολος Παπαστάμος στην πιο καλή μέχρι στιγμής παρουσία του στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ Golden Tour που διεξάγεται στην γαλλική πόλη.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε χρόνο 4:22.22, επίδοση που δεν μπόρεσε μεν να τον φέρει στα μετάλλια, του χάρισε όμως την 4η θέση στο αγώνισμα.

Οπως είναι γνωστό, ο Παπαστάμος ξεκίνησε την προσπάθεια του την Παρασκευή, όπου και αγωνίστηκε στον μικρό τελικό των 200 μικτή, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση και ένατη σε σύνολο.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας κατέκτησε ένα νέο μετάλλιο, με τον Απόστολο Χρήστου στα 200 ύπτιο, με επίδοση 1:58.58. Μια επίδοση που επιβεβαίωσε το όριο για το ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης.

Η συμμετοχή για τον Παπαστάμο αλλά και τους Ελληνες αθλητές ολοκληρώνεται την Κυριακή στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Μια πολύ όμορφη εμπειρία έζησαν 15 αθλητές και αθλήτριες από το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ Η ΚΑΜΙΣΑΚΗ ΣΤΟ “3Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ FAMILY CUP MASTERS 2024”

Τρεις θέσεις στο βάθρο κατάφερε να εξασφαλίσει η Μαρία Καμισάκη σε αγώνες κολύμβησης Masters, οι οποίοι διεξήχθησαν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ