Πρώτα τεστ, μετά προπόνηση για τον ΝΟΧ ANEK LINES

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES στη δράση και δη στις ομαδικές προπονήσεις. Το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και ακολουθεί η πρώτη προπόνηση μετά την καραντίνα.

Ειδικότερα, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης υποβλήθηκαν τη Δευτέρα (4/1) το μεσημέρι σε τεστ για τον κορονοϊό, με τ’ αποτελέσματα ν’ αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ώρες.

Μετά τη σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που επιτρέπει την πραγματοποίηση ομαδικών προπονήσεων στις ομάδες της Α1 κατηγορίας πόλο ανδρών, ο Ναυτικός Ομιλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (5/1) στο κολυμβητήριο Χανίων με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ02/05/2024

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΗ

Για μια ακόμη φορά, οι Κατερίνα Κουνδουράκη και Βενετία Μαρία Πασβάντη κλήθηκαν από την Εθνική ομάδα πόλο κορασίδων. Η κλήση …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν ο νικητής των Βενιζελείων στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Μεγάλη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ