Παίζει στη Βουλιαγμένη με Χίο

Το κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης θα χρησιμοποιήσει ως έδρα ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων  για τον αγώνα με τη Χίο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για την Α1 κατηγορία, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (1/3) και θα ξεκινήσει στις 14.00.
Η χανιώτικη ομάδα θα επιδιώξει μία καλή εμφάνιση απέναντι σε ένα συγκρότημα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, με τον Μάκη Βολτυράκη να υπολογίζει συνολικά σε 13 παίκτες που είναι οι εξής: Γαλανίδης, Κουμής, Βιζυράκης, Αυγουστιανάκης, Χαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης, Ντούλος, Μαρκάκης, Σολανάκης, Μαζοκοπάκης, Σαρτζετάκης και Κεραμειανάκης.
Το παιχνίδι που πραγματοποιείται στην έδρα της Βουλιαγμένης λόγω των γνωστών προβλημάτων που υπάρχουν με το κολυμβητήριο Χανίων, θα διευθύνουν οι κύριοι Μπιράκης και Δαμιανάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ02/05/2024

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΒΑΝΤΗ

Για μια ακόμη φορά, οι Κατερίνα Κουνδουράκη και Βενετία Μαρία Πασβάντη κλήθηκαν από την Εθνική ομάδα πόλο κορασίδων. Η κλήση …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ29/04/2024

ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ήταν ο νικητής των Βενιζελείων στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Μεγάλη …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ