Νέα εκτός έδρας αποστολή

Νέα εκτός έδρας έξοδος υπάρχει στο πρόγραμμα του Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, καθώς στις 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2) θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας.

Η χανιώτικη ομάδα θα επιδιώξει ό,τι καλύτερο, στην προσπάθειά της να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία με το τέλος της περιόδου, κόντρα σε έναν αντίπαλο που η προτεραιότητά του είναι η αποφυγή του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως η αποστολή του Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES θα υποβληθεί σε μια Οδύσσεια μέχρι να φτάσει στην Πτολεμαΐδα αλλά το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή στη βάση της, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει τους παίκτες πολύ σοβαρά όσον αφορά την απόδοσή τους στον αγώνα.

Ο Μάκης Βολτυράκης υπολογίζει σε 10 συνολικά παίκτες του, που είναι οι εξής: Λεβεντάκης, Χαριτάκης, Δερμιτζάκης, Μπατάκης, Αυγουστιανάκης, Ντούλος, Σολανάκης, Σαρτζετάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι κύριοι Αδαμάσογλου και Κυράνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ28/04/2024

ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ Α1

Στόχος επετεύχθη για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES, η οποία επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της απέναντι …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ28/04/2024

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ BLUE-ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ!

Ναυτικός Ομιλος Χανίων Blue-ΠΑΟΚ είναι το ζευγάρι του τελικού στα φετινά Βενιζέλεια. Οι δύο ομάδες, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους πορεία …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ