8ος στον τελικό του ευρωπαϊκού ο Μοστιτσόγλου

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ομηρο Μοστιτσόγλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ που φιλοξενήθηκε στο Μοντεμόρ της Πορτογαλίας.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε την ατυχία να έχει ένα κακό ξεκίνημα στον τελικό του Κ1 1000μ., κάτι που επέφερε ως συνέπεια να μείνει μακριά από το στόχο που είχε θέσει, κατακτώντας τελικώς την 8η θέση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μοστιτσόγλου επιβεβαίωσε ξανά τις μεγάλες του δυνατότητες, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καταφέρνοντας άλλωστε για τρίτη διαδοχική φορά να δώσει το παρών σ’ έναν τελικό διεθνούς διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι προηγουμένως το έχει καταφέρει σε δύο αγωνίσματα (Κ1 1000μ. και Κ1 5000μ.) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κ23 που είχε φιλοξενηθεί στο Αουρόντζο της Ιταλίας.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ21/05/2024

Ν. ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Περήφανος ότι αποτελεί μέλος ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας όπως χαρακτηρίζει τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, δηλώνει σε …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2024

ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΜΟΣΤΙΤΣΟΓΛΟΥ

Την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι στο Παρίσι έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου. …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ