8ος στον τελικό του ευρωπαϊκού ο Μοστιτσόγλου

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ομηρο Μοστιτσόγλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανόε καγιάκ σπριντ που φιλοξενήθηκε στο Μοντεμόρ της Πορτογαλίας.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είχε την ατυχία να έχει ένα κακό ξεκίνημα στον τελικό του Κ1 1000μ., κάτι που επέφερε ως συνέπεια να μείνει μακριά από το στόχο που είχε θέσει, κατακτώντας τελικώς την 8η θέση.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μοστιτσόγλου επιβεβαίωσε ξανά τις μεγάλες του δυνατότητες, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, καταφέρνοντας άλλωστε για τρίτη διαδοχική φορά να δώσει το παρών σ’ έναν τελικό διεθνούς διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι προηγουμένως το έχει καταφέρει σε δύο αγωνίσματα (Κ1 1000μ. και Κ1 5000μ.) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κ23 που είχε φιλοξενηθεί στο Αουρόντζο της Ιταλίας.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/09/2023

ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ

Μία νέα τιμητική αναγνώριση έρχεται για τον Μανώλη Αγγελάκη ο οποίος αυτή τη φορά επιλέχθηκε στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ20/09/2023

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΤΙΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Μία πολύ όμορφη εμπειρία βίωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι πήραν μέρος στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ