Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.: Πλούσιο σε δράσεις το 2014

Πλούσιο σε δράσεις για την Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) ήταν το έτος 2014, συνεχίζοντας έτσι το έργο που προσφέρει στην κοινωνία από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, το 1995. 

Οι εθελοντές ναυαγοσώστες του Ν.Ο.Χ., όπως κάθε χρόνο, οι αρμοδιότητές τους είχαν να κάνουν με την παροχή ασφάλειας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε θάλασσα και πισίνα και να γνωρίσουν σε μικρά παιδιά στο πλαίσιο των ολοήμερων καλοκαιρινών προγραμμάτων του Ναυτικού Ομίλου και του Δήμου Χανίων, το πώς θα μπορέσουν σε μία επικίνδυνη κατάσταση, να ανταπεξέλθουν.

Συγκεκριμένα η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. συμμετείχε στις εξής αθλητικές δράσεις:

– Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης.
– Λαζαρέτα 2014.
– Υπερκοπέλι 5.
– 16οι Κορίσσιοι διασυλλογικοί αγώνες Κανόε Καγιάκ.

Οι ενημερώσεις ήταν στον παιδικό σταθμό “Λιλιπούπολη” ΚΕΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ του Δήμου Χανίων στα Νεροκούρου, στο ολοήμερο πρόγραμμα του Δήμου Χανίων και στο ολοήμερο του Ν.Ο.Χ. με επαφή της ναυαγοσωστικής μέσα στην πισίνα και επίσης σε σχολείο στον πρώην Δήμο Ελ. Βενιζέλου.  

Σημειώνεται πως η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ανήκει στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και από το 2011 λόγω της οικονομικής κρίσης αναγκάζεται, παρά το έντονο φιλανθρωπικό της έργο, να λειτουργεί χωρίς κρατική χρηματοδότηση.  

Δείτε φωτογραφίες από τις δράσεις της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. 

Pagkosmio1

Pagkosmio2

Pagkosmio3

Pagkosmio4

 yperkopeli1

yperkopeli2

yperkopeli3

yperkopeli4

 Oloimero1

Oloimero2

Oloimero3

Oloimero5

Oloimero6

Oloimero7

Oloimero8

Lazareta2014

DSCN1655

KEPEDHX-KAM-Nerokourou2

KEPEDHX-KAM-Nerokourou3

KEPEDHX-KAM-Nerokourou5

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ
ΔΕΥ03/04/2023

Η Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΧΑΝΙΩΝ

Παρουσίαση από το τμήμα Ναυαγοσωστικής της Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων υπήρξε την περασμένη Πέμπτη 30 Μαρτίου κατόπιν πρόσκλησης που …

Περισσοτερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΤΕΤ07/09/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 22:30 η Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα του Ν.Ο. Χανίων (Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ.) κινητοποιήθηκε από το Ενιαίο Κέντρο …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ