2000 υπογραφές για το Κολυμβητήριο!

Την αγωνία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμερίζονται δύο χιλιάδες (2.000) συμπολίτες μας, οι οποίοι σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός (από αρχές Νοέμβρη) μέχρι σήμερα (29/11/12)  έχουν δηλώσει ενυπόγραφα τη στήριξή τους στις προσπάθειες της διοίκησης για να μείνει το Κολυμβητήριο Χανίων ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία.

 

Οι υπογραφές συγκεντρώνονται σε λίστες και ψηφιακά. Η στήριξη των συμπολιτών μας είναι εμφανής και καθημερινή. Κανένας Χανιώτης δεν επιθυμεί την απαξίωση ενός από τους μεγαλύτερους χώρους άθλησης της πόλης μας. Η ευθύνη για την πλήρη λειτουργία του Κολυμβητηρίου είναι μεγάλη.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων αναζητά μια οριστική λύση για το πρόβλημα και εξετάζει κάθε δυνατότητα προκειμένου να επανέλθει το Κολυμβητήριο σε πλήρη λειτουργία.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε καθημερινά και συμμετέχετε στην αγωνία μας και σας υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για το Κολυμβητήριο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η 50ΑΡΑ – ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί ότι από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου η 50άρα πισίνα στο κολυμβητήριο Χανίων λειτουργεί κανονικά. Αυτό …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ23/11/2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Α.Κ. ΧΑΝΙΩΝ

Μετά από πρόσκληση της νέας προέδρου του Ε.Α.Κ. Χανίων κας Σοφίας Τσισμενάκη, έγινε συζήτηση του προεδρείου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ