Υπεγράφη η προγραμματική για τις ριζικές αλλαγές στο κολυμβητήριο Χανίων

Μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη υπήρξε για το κολυμβητήριο Χανίων, καθώς υπεγράφη την Τρίτη στο γραφείο του υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, η προγραμματική σύμβαση για την «Επισκευή και αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων».

Για το λόγο αυτό βρέθηκαν στο υπουργείο ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο Θεόδωρο Νικολαΐδη και τον γενικό γραμματέα του ΔΣ, Γιώργο Μαραγκάκη.

Ο κ. Χίνος ήταν αυτός που υπέγραψε εκ μέρους του ΝΟ Χανίων την προγραμματική, με τα άλλα συμβαλλόμενα μέρη να είναι το υπουργείο Αθλητισμού, το ΕΑΚ Χανίων και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης. Ειδικότερα, παρόντες στο γραφείο του κ. Βρούτση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Αρης Παπαδογιάννης και η πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ του ΕΑΚ Χανίων αντίστοιχα, Σόφι Τσισμενάκη και Λευτέρης Μπουζάκης.

Επίσης, παρούσα ήταν και η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη.

Με την ευκαιρία, ο κ. Χίνος ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για τη δωρεάν παραχώρηση είκοσι βατήρων που θα τοποθετηθούν άμεσα στο κολυμβητήριο Χανίων και οι οποίοι ήταν στο ΟΑΚΑ όπου είχαν χρησιμοποιηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

Σημειώνεται ότι την τοποθέτηση και τη δαπάνη των εργασιών έχει αναλάβει ο ΝΟ Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος χαιρετίζει με χαρά και μεγάλη ικανοποίηση τις εξελίξεις και αναμένει με αγωνία το επόμενο στάδιο των διαδικασιών, που αφορά τη δημοπράτηση του έργου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ05/04/2024

“ΕΡΧΟΝΤΑΙ” ΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τα δύο σπουδαία αθλητικά γεγονότα που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα στο κολυμβητήριο Χανίων. …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ09/04/2024

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη νέων τμημάτων εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 12 ετών. Η …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ