Υπεγράφη η προγραμματική για τις ριζικές αλλαγές στο κολυμβητήριο Χανίων

Μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη υπήρξε για το κολυμβητήριο Χανίων, καθώς υπεγράφη την Τρίτη στο γραφείο του υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, η προγραμματική σύμβαση για την «Επισκευή και αναβάθμιση του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων».

Για το λόγο αυτό βρέθηκαν στο υπουργείο ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Χίνος ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο Θεόδωρο Νικολαΐδη και τον γενικό γραμματέα του ΔΣ, Γιώργο Μαραγκάκη.

Ο κ. Χίνος ήταν αυτός που υπέγραψε εκ μέρους του ΝΟ Χανίων την προγραμματική, με τα άλλα συμβαλλόμενα μέρη να είναι το υπουργείο Αθλητισμού, το ΕΑΚ Χανίων και ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης. Ειδικότερα, παρόντες στο γραφείο του κ. Βρούτση ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Αρης Παπαδογιάννης και η πρόεδρος και το μέλος του ΔΣ του ΕΑΚ Χανίων αντίστοιχα, Σόφι Τσισμενάκη και Λευτέρης Μπουζάκης.

Επίσης, παρούσα ήταν και η βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη.

Με την ευκαιρία, ο κ. Χίνος ευχαρίστησε τον κ. Βρούτση για τη δωρεάν παραχώρηση είκοσι βατήρων που θα τοποθετηθούν άμεσα στο κολυμβητήριο Χανίων και οι οποίοι ήταν στο ΟΑΚΑ όπου είχαν χρησιμοποιηθεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

Σημειώνεται ότι την τοποθέτηση και τη δαπάνη των εργασιών έχει αναλάβει ο ΝΟ Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος χαιρετίζει με χαρά και μεγάλη ικανοποίηση τις εξελίξεις και αναμένει με αγωνία το επόμενο στάδιο των διαδικασιών, που αφορά τη δημοπράτηση του έργου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ12/07/2024

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει προς τους αθλητές και τις αθλήτριες πως παρέχει διατροφολόγο, την κυρία Κατερίνα Καλαμαρίδη, για λιπομέτρηση …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ09/07/2024

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ – ΧΙΝΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ»

Σε τροχιά υλοποίησης εισέρχεται το έργο της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων, καθώς ξεκίνησε η διαδικασία της δημοπράτησης, όπως τονίστηκε σε …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ