Ενθαρρυντικοί χρόνοι στην πρώτη ημερίδα της τεχνικής

Με επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο (16/12) η πρώτη ημερίδα για την αγωνιστική χρονιά για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του ΝΟ Χανίων.

Οι χρόνοι των αθλητών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί εν όψει των πρωταθλημάτων που ακολουθούν μέσα στο 2024, με τις συμμετοχές να ανέρχονται σε 71 συνολικά.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του τμήματος, Ηλίας Καλαμαρίδης τονίζει τα εξής: «Οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για την αγωνιστική χρονιά που ακολουθεί γεγονός που δείχνει ότι για μια ακόμη φορά ο ΝΟΧ θα πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες διοργανώσεις που θ’ ακολουθήσουν και μια από αυτές είναι οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα στις 8-11 Φεβρουαρίου που αποτελούν και όριο πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αλπάντη, Ανδριανάκη,, Βασιλάκη, Βλαχαντώνη, Βλοντάκη, Βράπι, Γαροφαλάκη, Γερουλάκη, Γεωργουλάκη, Γούναρη, Δασκαλάκη, Καβράκη, Καγιά, Κακατσάκη, Καμηλάκη, Καντιάνη, Κογιαννάκη, Κομπιτσάκη, Κουβαράκη, Κουκουνάκη, Λούτα, Μαραγκουδάκη Αν., Μαραγκουδάκη Γ., Μαυροειδή, Μερλέμη, Μουτσάη, Μπαδιερίτη, Μπελώνη, Ξιφανταράκη, Πάβλοβιτς, Παπαντωνάκη, Παπουτσάκη, Παρδαλάκη, Παριωτάκη, Περράκη, Σιβαροπούλου, Σκυλουράκη, Στημαδωράκη, Τζινευράκη, Τσεκούρα, Φωτίου Μιχ., Φωτίου Μυρ., Φωτεινίδη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή.

ΑΓΟΡΙΑ

Βασιλαντωνάκης, Γερουλάκης, Γιακουμάκης, Γκεσούλης, Δήμου, Κοτσομπενάκης, Κνιθάκης, Κοτσιφάκης, Μαρκουλάκης, Μεσσαριτάκης, Μουντάκης, Μπολουδάκης Εμμ., Μπολουδάκης Γ., Μπολουδάκης Μιχ., Μπλαζουδάκης, Μπουρδάκης, Μπριτζολάκης, Νίκο, Πιτσουλάκης, Πρασιανάκης, Ριτζάκης, Τζέλλος, Τρουλινός, Τσεπετάκης, Φραγκιουδάκης Δημ., Φραγκιουδάκης Ελ., Φωτεινίδης, Χαβαλεδάκης Γ., Χαβαλεδάκης Δ., Χαβρές, Χίνος.

Να σημειωθεί ότι με την ευκαιρία των αγώνων η νέα πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων, Σόφι Τσισμενάκη, παρευρέθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων. Μαζί της ήταν και οι έφοροι που έχουν οριστεί για το κολυμβητήριο, Λευτέρης Μπουζάκης και Μανώλης Αγγελάκης. Τα στελέχη του ΕΑΚ υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΝΟ Χανίων, Γιάννης Χίνος και οι έφοροι τεχνικής κολύμβησης, Νεκτάριος Κληματσάκης και Παναγιώτης Παριωτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ11/02/2024

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ 47 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθησαν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στην …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ12/02/2024

ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΑ MASTERS ΓΙΑ ΦΟΥΡΑΚΗ, ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗ & ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗ

Παράλληλα με τους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης διεξήχθησαν και οι αγώνες Masters για το ίδιο άθλημα στην πόλη των Ιωαννίνων. …

Περισσοτερα
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ