Σε δύσκολες συνθήκες η ημερίδα κολύμβησης χειμερινής περιόδου

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από τα Χανιά και όλη την Κρήτη διεξήχθη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η ημερίδα κολύμβησης χειμερινής περιόδου αγωνιστικών κατηγοριών.

Οι αγώνες επισκιάστηκαν από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν, με σωματεία και αθλητές να δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί στο κολυμβητήριο με την έλλειψη πετρελαίου και τα γενικότερα προβλήματα είχαν ως συνέπεια οι αθλητές να κολυμπήσουν οριακά στη θερμοκρασία που επικρατούσε στο νερό. Για το λόγο αυτό μάλιστα δεν έλειψαν οι αντιδράσεις, που ήταν ιδιαίτερα έντονες από αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδούς των σωματείων που βρέθηκαν στα Χανιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέτωπο, οι αθλητές-τριες του ΝΟ Χανίων κατάφεραν παρά τα παραπάνω να κολυμπήσουν γρήγορα στην πρώτη τους φετινή δραστηριότητα σε 50άρα πισίνα μετά τους αγώνες που είχαν προηγηθεί στον Αγ. Νικόλαο στη διαστάσεων 25άρα, έτσι ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων: Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Βιλγκρέ, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνη, Δεληογλάνης, Θωμάκη, Θωμάκης, Κανδανολέων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκκίνης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κυριακουλάκη, Μαργιολάκης, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Νικολακάκης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παραδά, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μ., Τζεμανάκης, Τσιφετάκης και Φρέρης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2024

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ 2ΟΥΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18, 19/5) στο κολυμβητήριο Χανίων οι Κονταξάκειοι αγώνες κολύμβησης. Η …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ17/05/2024

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ 2Α ΚΟΝΤΑΞΑΚΕΙΑ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Με τη σύζυγο και τους φίλους του Μιχάλη Κονταξάκη να μιλούν με μεγάλη συγκίνηση για εκείνον, περιγράφοντας το τι άνθρωπος …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ