Σε δύσκολες συνθήκες η ημερίδα κολύμβησης χειμερινής περιόδου

Με τη συμμετοχή πολλών αθλητών από τα Χανιά και όλη την Κρήτη διεξήχθη την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο Χανίων η ημερίδα κολύμβησης χειμερινής περιόδου αγωνιστικών κατηγοριών.

Οι αγώνες επισκιάστηκαν από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν, με σωματεία και αθλητές να δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί στο κολυμβητήριο με την έλλειψη πετρελαίου και τα γενικότερα προβλήματα είχαν ως συνέπεια οι αθλητές να κολυμπήσουν οριακά στη θερμοκρασία που επικρατούσε στο νερό. Για το λόγο αυτό μάλιστα δεν έλειψαν οι αντιδράσεις, που ήταν ιδιαίτερα έντονες από αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδούς των σωματείων που βρέθηκαν στα Χανιά.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέτωπο, οι αθλητές-τριες του ΝΟ Χανίων κατάφεραν παρά τα παραπάνω να κολυμπήσουν γρήγορα στην πρώτη τους φετινή δραστηριότητα σε 50άρα πισίνα μετά τους αγώνες που είχαν προηγηθεί στον Αγ. Νικόλαο στη διαστάσεων 25άρα, έτσι ικανοποιημένους τους προπονητές τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον ΝΟ Χανίων: Ακουμιανάκη, Αμανατίδου, Ανδρουλάκη, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκη, Βιλγκρέ, Γαρεφαλάκη, Γεωργιάδη, Γιανναράκη, Γιάνναρη, Γιάνναρης, Δασκαλάκης, Δεληογλάνη, Δεληογλάνης, Θωμάκη, Θωμάκης, Κανδανολέων, Καρακίτσου, Κατσαμάκης, Κοκκίνης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κόρακα, Κουργιαντάκης, Κυριακουλάκη, Μαργιολάκης, Μαυρομμάτης, Μπιλιανίδης, Μπότσαρης, Νικηφοράκη, Νικολακάκης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παραδά, Πατεράκης, Πενταράκη, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πρώιμου, Σερντίουκ, Σκουνάκης, Σπανουδάκη, Σπυριδάκης, Στεφανουδάκης Β., Στεφανουδάκης Μ., Τζεμανάκης, Τσιφετάκης και Φρέρης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ27/11/2023

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ξεκίνημα των φετινών υποχρεώσεων για την προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία αυτό …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/11/2023

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο 1ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ

Εφτασε η στιγμή για τους πρώτους φετινούς αγώνες για τους μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες του πρωαγωνιστικού τμήματος κολύμβησης του ΝΟ …

Περισσοτερα
ANEK

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ