Απολογισμός τριών μεταλλίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Open Water

Την κατάκτηση τριών χάλκινων μεταλλίων σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Open Water το οποίο ολοκληρώθηκε στην παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα αυτά προέκυψαν από τους Δημήτριο Δήμου, Μικαέλα Μπαλολάκη και Παναγιώτα Βλαχαντώνη.

Ειδικότερα οι επιδόσεις για τους τρεις αθλητές είναι οι εξής:

• Βλαχαντώνη Παναγιώτα 3000μ. διπλά πέδιλα κορασίδων 00:36:27,20

• Δήμου Δημήτριος 5000μ. επιφάνεια εφήβων 00:52:54,89

• Μπαλολάκη Μικαέλα 5000μ. επιφάνεια νεανίδων 00:56:17,76

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της ομάδας τεχνικής κολύμβησης, Ηλίας Καλαμαρίδης, τονίζει τα εξής: «Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης διεξήχθη το πρωτάθλημα Open Water όπου ο ΝΟ Χανίων έλαβε μέρος με 13 αθλητές και αθλήτριες όπου κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια, με την Μικαέλα Μπαλολάκη στα 5000μ. στην κατηγορία νεανίδων, τον Δημήτριο Δήμου επίσης στα 5000μ. στην κατηγορία εφήβων και την Γιώτα Βλαχαντώνη στα 3000μ. διπλά πέδιλα στην κατηγορία κορασίδων. Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν, κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις στην κατάταξη και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 25 σωματεία και η συμμετοχή των αθλητών ήταν εξαιρετικά μεγάλη, οι δε καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή και τις δύο ημέρες συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν εξαιρετικοί αγώνες. Ελαβαν μέρος συνολικά 235 αθλητές και αθλήτριες».

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια:

• Γκεσούλης Δημήτριος, Δήμου Δημήτριος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Πιτσουλάκης Ευάγγελος, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Τρουλλινός Νικόλαος.

• Βλαχαντώνη Παναγιώτα, Κονταξάκη Ελευθερία, Μήτση Ηλιάνα, Μπαδιερίτη Νίκη, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Χατζηδάκη Ελευθερία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ10/06/2024

ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημερίδα τεχνικής κολύμβησης της σεζόν, η οποία φιλοξενήθηκε το Σάββατο (8/6) στο κολυμβητήριο Χανίων. Σε …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ07/06/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΒΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Την τελευταία πρόβα πριν από τη συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο στην Θεσσαλονίκη, θα …

Περισσοτερα
Summer Sport Camp NOX
ANEK

nox.elgrecotours.gr

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Creta Farms

Pizza Fan

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ