Υποτροφία σε Αλ. Κάχρη από τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”. Πρόκειται για υποτροφία η οποία πιστώθηκε στον Αλέξανδρο Κάχρη ως επιστέγασμα της αξιέπαινης αγωνιστικής του προσπάθειας και της μεγάλης προοπτικής που παρουσιάζεται στην καριέρα του.

Ο 17χρονος Κάχρης ξεκινά έτσι τη νέα σχολική χρονιά με υποτροφία από τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”, οπότε και θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το πρόγραμμα προετοιμασίας του ως μέλος άλλωστε της προ-Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης, διεκδικώντας μεταξύ άλλων έναν πολύ μεγάλο στόχο, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2021 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Aλ. Κάχρης.

Τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου”, όχι μόνο δημιουργούν άριστους μαθητές και μελλοντικούς φοιτητές, αλλά έχουν πάντα το βλέμμα τους στραμμένο στην κοινωνία, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες για το σύνολο.

Μία τέτοια αφορά και τον Αλεξ. Κάχρη, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων να ευχαριστεί θερμά τα “Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου” για την υποτροφία στον Χανιώτη πρωταθλητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ21/10/2020

ΜΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕ

Οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τέσσερα αγόρια και άλλα τέσσερα κορίτσια, γεννημένα τα έτη από το 2006 μέχρι το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/10/2020

ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΟ ISL

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε όπως αποδεικνύεται η συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο διεθνές τουρνουά International Swimming League …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ