Υποψήφιος για καλύτερος αθλητής της χρονιάς ο Παπαστάμος

Μια άκρως τιμητική διάκριση διεκδικεί ο Απόστολος Παπαστάμος, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για τον καλύτερο αθλητή του 2019.

Η ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς θα γίνει στην καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), με την εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Παπαστάμος διεκδικεί τη σχετική διάκριση, μετά το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στα 400 και 200 μικτή ατομική αντίστοιχα, όπου ειδικότερα στα 400 σημείωσε και ένα εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς και τα δύο χρυσά μετάλλια που σφράγισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων σε 200 και 400 μικτή.

Αξιο αναφοράς, ότι ο Παπαστάμος βρίσκεται στην ίδια θέση, διεκδικώντας το ίδιο βραβείο από αθλητές όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ10/12/2019

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Με την κατάκτηση ενός σπουδαίου βραβείου και μιας τιμητικής διάκρισης ολοκληρώνει ο Απόστολος Παπαστάμος το καλύτερο έτος της αθλητικής του …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ09/12/2019

ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ

Με επιτυχία συμμετείχαν οι αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στη διασυλλογική ημερίδα που διοργάνωσε το περασμένο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ