Υποψήφιος για καλύτερος αθλητής της χρονιάς ο Παπαστάμος

Μια άκρως τιμητική διάκριση διεκδικεί ο Απόστολος Παπαστάμος, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για τον καλύτερο αθλητή του 2019.

Η ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς θα γίνει στην καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), με την εκδήλωση να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Παπαστάμος διεκδικεί τη σχετική διάκριση, μετά το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στα 400 και 200 μικτή ατομική αντίστοιχα, όπου ειδικότερα στα 400 σημείωσε και ένα εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς και τα δύο χρυσά μετάλλια που σφράγισε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων σε 200 και 400 μικτή.

Αξιο αναφοράς, ότι ο Παπαστάμος βρίσκεται στην ίδια θέση, διεκδικώντας το ίδιο βραβείο από αθλητές όπως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων για το άθλημα της κολύμβησης. Η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ04/06/2020

ΣΤΙΣ 25-29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ