Υποδοχή στο αεροδρόμιο για Σκυλουράκη, Δημουλιό και Καλαμαρίδη

Με τον καλύτερο τρόπο έγινε η υποδοχή στην τριμελή αντιπροσωπεία που βρέθηκε στην Αίγυπτο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.

Συγγενείς και φίλοι της ασημένιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα 400μ. υποβρύχιο, Χριστιάνας Σκυλουράκη, του Θανάση Δημουλιού και του Ηλία Καλαμαρίδη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων όπου και τους υποδέχτηκαν με αγάπη και πολύ ενθουσιασμό.

Ειδικότερα, ο προπονητής και οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια για την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αιγύπτου με την Εθνική μας ομάδα εφήβων-νεανίδων, ενώ αντίστοιχα ήταν τα συγχαρητήρια και προς τον προπονητή τους, που τους συνόδευσε στη διοργάνωση.

Στις δηλώσεις του, ο Ηλίας Καλαμαρίδης σημείωσε τα εξής: «Νομίζω ότι είναι από τις ομορφότερες στιγμές των τελευταίων χρόνων για την τεχνική κολύμβηση και τον Ν.Ο. Χανίων, που εκπροσωπήθηκε από τον Θανάση Δημουλιό και τη Χριστιάνα Σκυλουράκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα η επιτυχία της Σκυλουράκη με τη 2η θέση σε παγκόσμιο επίπεδο είναι μια πολύ μεγάλη και σημαντική επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό και για τον χανιώτικο ναυταθλητισμό. Μάλιστα συνοδεύτηκε από δύο πανελλήνια ρεκόρ της δικής της κατηγορίας (κορασίδων) και μιας κατηγορίας παραπάνω (νεανίδων). Τέτοιες στιγμές μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους και αρκετά υπεύθυνους για να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Η Χρ. Σκυλουράκη από την πλευρά της δήλωσε τα εξής: «Ηταν μια μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίγυπτο, με μεγάλες δυσκολίες και πολλές συμμετοχές. Οι αθλητές έχουν ανέβει επίπεδο και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Καταφέραμε και είχαμε πολλές καλές επιδόσεις. Στα 400μ. υποβρύχιο κατάφερα και ήρθα 2η στον κόσμο, χάνοντας για 9 χιλιοστά το χρυσό μετάλλιο. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Αυτό δε σημαίνει ότι τα παρατάμε και συνεχίζουμε δυναμικά για την επόμενη διοργάνωση».

Τέλος, ο Θαν. Δημουλιός για την πρώτη συμμετοχή με την Εθνική ομάδα επισήμανε τα εξής: «Ηταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα με την Εθνική ομάδα και τα συναισθήματα είναι υπέροχα. Μου άρεσε πολύ η διοργάνωση, παρόλο που ήταν δύσκολες οι συνθήκες και υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Σε ατομικό επίπεδο για λίγα εκατοστά δεν μπόρεσα να μπω στον τελικό, από κάποια λάθη που έγιναν στην κούρσα. Στις σκυτάλες είχαμε μια καλή παρουσία και μπορέσαμε και φτάσαμε μέχρι την 4η θέση. Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ31/07/2020

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ – 10 ΜΕ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη δίνεται αυτό το Σάββατο (1/8) η αγωνιστική επανεκκίνηση για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης με τη διεξαγωγή του …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ24/06/2020

ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ: «ΧΡΥΣΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ»

Αναφορά στον 32χρονο σήμερα Χανιώτη πρωταθλητή, Αντώνη Τσουρουνάκη, πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Το αφιέρωμα αφορά τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ