Ξεπέρασε τον εαυτό του ο Περβολαράκης

Ελπιδοφόρα και σε κάθε περίπτωση ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή του Χρήστου Περβολαράκη στο περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη optimist που διεξήχθη από την Παρασκευή (25/3) έως και την Κυριακή (27/3) στη Βούλα.

Ο νεαρός ιστιοπλόος του Ν.Ο. Χανίων πλασαρίστηκε στην 50η θέση, επί συνόλου 200 περίπου σκαφών που πήραν μέρος, κάνοντας υπέρβαση του αρχικού του στόχου που ήταν η συμμετοχή σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση, γεγονός που ικανοποίησε την προπονήτριά του, Άννα Μπέκα.
Σύμφωνα με όσα δηλώνει: «ο Χρήστος ήταν μάχιμος μέχρι το τελευταίο λεπτό που κράτησαν οι κούρσες. Αν και η προπόνησή του δεν ξεπερνά τους 5 μήνες, προσπέρασε αθλητές με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και μπορώ να πω ότι κάποιες στιγμές, ξεπέρασε ακόμα και τα όρια του. Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένη από την προσπάθειά του, διότι το πιο σημαντικό είναι ότι πέραν των εμπειριών που κέρδισε, ήταν και πολύ καλός στον αγώνα. Πιστεύω ότι σε λίγους μήνες θα αναμένουμε τις πρώτες επιτυχίες των παιδιών, τα οποία βελτιώνονται συνεχώς και με ξαφνιάζουν ευχάριστα. Προϋπόθεση ωστόσο είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στη θάλασσα όπως άλλωστε κάνουμε τόσο καιρό».
voula1Το περιφερειακό πρωτάθλημα ήταν χωρισμένο σε 3 κατηγορίες, αγόρια Αθηνών, κορίτσια Αθηνών και Κρήτη και νησιά, όπου σε όλες, ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος. Την Παρασκευή (25/3), πρώτη μέρα των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής και ακολούθησε η καταμέτρηση των πανιών ενώ το σαββατοκύριακο διεξήχθησαν οι ιστιοδρομίες, όπου ήταν 6 στο σύνολο. Η ένταση του ανέμου ήταν 3 μποφόρ και σε κάποιες στιγμές έφτανε τα 4 ενώ η διεύθυνση του ανέμου ήταν νοτιοδυτικός με μικρές αλλαγές σε δυτικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΤΡΙ21/01/2020

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΙΘΡΑ» ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ «ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ»

Ο πρώτος ιστιοπλοϊκός αγώνας για το 2020 στο πλαίσιο του τοπικού, κοινού πρωταθλήματος ΝΟΧ-ΙOΧ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/1). Ο …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ16/01/2020

ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΧ-ΙΟΧ

Αγώνα ιστιοπλοΐας διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την προσεχή Κυριακή (19/1) για σκάφη ανοικτής θάλασσας. Πρόκειται για έναν ακόμη αγώνα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ