Ξεκινούν τα πανελλήνια για το κανόε καγιάκ

Ξεκινούν οι μεγάλες και σημαντικές διοργανώσεις για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο κανόε καγιάκ, καθώς την Κυριακή 2 Απριλίου θα πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων όλων των κατηγοριών με τους αγώνες να φιλοξενούνται στην λιμνοθάλασσα Αιτωλικού.

Η ομάδα του Μανώλη Αγγελάκη θα πάρει μέρος με 20 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, επιδιώκοντας να φέρουν για άλλη μια φορά όσο το δυνατόν ψηλότερα τον Ναυτικό Ομιλο.

Αναλυτικότερα οι συμμετοχές είναι οι εξής: Αναγνωστόπουλος Α., Διακάκης Ν., Μοστιτσόγλου Οδ., Μοστιτσόγλου Κ., Κονταξάκης Ν., Νάκης Ν., Ξυρουχάκης Μ., Ηλιάκης Γ., Κακαβελάκης Κ., Κακαβελάκης Δ., Καζάκος Μ., Παπαδάκης Ν., Αλεξανδράκη Ευτ., Κισσαμιτάκη Αικ., Κουκλινού Μ., Κουκλινού Σ., Λαβράνου Α., Βομβολάκη Σ., Καστανάκη Α. και Ζαμπετάκη Μ.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης και οι κ.κ. Κακαβελακης Γεώργιος και Νάκης Γεώργιος.

Αρωγός στην προσπάθεια του τμήματος κανόε καγιάκ είναι ο επίσημος χορηγός, ΑΝΕΚ LINES, καθώς και ο σύλλογος γονέων & φίλων καγιάκ Ν.Ο. Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡ02/06/2023

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΙΣΣΑΜΙΤΑΚΗ (ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ / SUP)

Η συμμετοχή σε δύο σπουδαίες διοργανώσεις στο εξωτερικό, η μία από τις οποίες είναι ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αποτελούν μέχρι σήμερα …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ25/05/2023

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “I CAN DO IT”

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων, συμμετέχοντας σε αθλητική δράση του …

Περισσοτερα
ΑΔΜΗΕ

ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ