Ξεκινούν εργασίες στο κολυμβητήριο

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να κάνει γνωστό ότι από την προσεχή Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, συνεργεία του ΕΑΚ Χανίων θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο Χανίων προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Τα έργα, που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες που επικρατούν στο κολυμβητήριο, θα διαρκέσουν για αρκετό καιρό και σε κάθε περίπτωση έχουν δρομολογηθεί από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα ήθελε να ζητήσει από τους αθλητές και τους γονείς να επιδείξουν υπομονή σε προβλήματα που τυχόν που μπορεί να προκύψουν, αλλά και τη σχετική τους κατανόηση. Να σημειωθεί πως δεν αναβάλλεται καμία δράση, ούτε αλλάζει το πρόγραμμα βάσει των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Ευχόμαστε οι εργασίες να είναι αποτελεσματικές και το κολυμβητήριο Χανίων να γίνει καλύτερο και πιο λειτουργικό για τους αθλητές και γενικότερα τους αθλούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΚΥΡ22/03/2020

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Την αναστολή κάθε δραστηριότητας μέχρι τις 15 Ιουνίου αποφάσισε με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία. Ειδικότερα, η συνέχιση της …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ12/03/2020

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (13/3)

Την απόφαση να κλείσει το κολυμβητήριο Χανίων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 13 Μαρτίου και μέχρι νεοτέρας έλαβε η Επιτροπή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ