Ξεκινούν εργασίες στο κολυμβητήριο

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να κάνει γνωστό ότι από την προσεχή Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, συνεργεία του ΕΑΚ Χανίων θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο Χανίων προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Τα έργα, που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες που επικρατούν στο κολυμβητήριο, θα διαρκέσουν για αρκετό καιρό και σε κάθε περίπτωση έχουν δρομολογηθεί από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα ήθελε να ζητήσει από τους αθλητές και τους γονείς να επιδείξουν υπομονή σε προβλήματα που τυχόν που μπορεί να προκύψουν, αλλά και τη σχετική τους κατανόηση. Να σημειωθεί πως δεν αναβάλλεται καμία δράση, ούτε αλλάζει το πρόγραμμα βάσει των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Ευχόμαστε οι εργασίες να είναι αποτελεσματικές και το κολυμβητήριο Χανίων να γίνει καλύτερο και πιο λειτουργικό για τους αθλητές και γενικότερα τους αθλούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ18/01/2020

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (20/1, 16:45) Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σας προσκαλεί στον εορτασμό των Θεοφανίων τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου και ώρα 16:45 στο κολυμβητήριο Χανίων …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ10/01/2020

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚ: «ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΑΣΚΗΣΗ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ»

Μια πολύ σημαντική ημερίδα διοργανώνεται το Σάββατο (11/1) στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ. «Υποστήριξη του νεαρού αθλητή άσκηση, ψυχολογία και …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ