Ξεκινούν εργασίες στο κολυμβητήριο

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να κάνει γνωστό ότι από την προσεχή Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, συνεργεία του ΕΑΚ Χανίων θα βρίσκονται στο κολυμβητήριο Χανίων προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης.

Τα έργα, που στόχο έχουν να βελτιώσουν τις συνθήκες που επικρατούν στο κολυμβητήριο, θα διαρκέσουν για αρκετό καιρό και σε κάθε περίπτωση έχουν δρομολογηθεί από τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ.

Ο Ναυτικός Ομιλος θα ήθελε να ζητήσει από τους αθλητές και τους γονείς να επιδείξουν υπομονή σε προβλήματα που τυχόν που μπορεί να προκύψουν, αλλά και τη σχετική τους κατανόηση. Να σημειωθεί πως δεν αναβάλλεται καμία δράση, ούτε αλλάζει το πρόγραμμα βάσει των εργασιών που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Ευχόμαστε οι εργασίες να είναι αποτελεσματικές και το κολυμβητήριο Χανίων να γίνει καλύτερο και πιο λειτουργικό για τους αθλητές και γενικότερα τους αθλούμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/06/2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων διοργανώνει θερινά αθλητικά προγράμματα για παιδιά. Ειδικότερα: • Κολύμβηση από 1/7 – 31/8/2020, για παιδιά 4–15 …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ22/06/2020

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ LINES!

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων καλεί τα μέλη του και όλους όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ