Ξεκίνησε η προσπάθεια της Καλλιτεχνικής στο ΟΑΚΑ

Ξεκίνησε την Πέμπτη στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ η μεγάλη προσπάθεια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης το οποίο διεξάγεται κάτω από ειδικές συνθήκες λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, αλλά και με βάση συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε μια χρονιά όπου γενικότερα ο αγωνιστικός σχεδιασμός όλων των ομάδων πήγε περίπατο, η ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιδιώκει στις μεγαλύτερες δυνατές διακρίσεις στη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος. Οι αγώνες ξεκίνησαν την Πέμπτη και ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικότερα την αποστολή και τα χορευτικά του Ναυτικού Ομίλου συνθέτουν τα εξής κορίτσια:

Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμις, Ζουζούνη Βιολέτα, Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Νίκου Γαρυφαλιάνα, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

Μαζί με τις αθλήτριες, στο ΟΑΚΑ βρίσκονται οι προπονήτριες Μπιλιάνα Γκεορκίεβα, Αριστέα Δασκαλάκη και Γιάννα Γκεορκίεβα. Συνοδός είναι η κα Ιωάννα Λιαπάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/02/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 11 ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στη δράση επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο τέλος …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/12/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Πρόσκληση για μία αθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέφτασε από την Εθνική ομάδα στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, η πρόσκληση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ