Ξεκίνημα με γρήγορες επιδόσεις η τεχνική

Με ιδιαίτερα γρήγορες επιδόσεις ξεκίνησε η σεζόν για το τμήμα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μιας και το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα της χρονιάς.

Το σημαντικό γεγονός για τον προπονητή, Ηλία Καλαμαρίδη είναι ότι έλαβαν μέρος 80 αθλητές και αθλήτριες, με το τμήμα να παρουσιάζει μια μεγάλη ανανέωση, καθώς έχουν ενταχθεί στις τάξεις του πολλά νέα παιδιά. Οι προκλήσεις που για ένα ακόμη χρόνο περιμένουν το τμήμα είναι μεγάλες, με τους στόχους, όπως γίνεται κάθε φορά, να είναι η καλύτερη δυνατή παρουσία στα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και να μπορέσουν οι πιο γρήγοροι αθλητές να εξασφαλίσουν τα σχετικά όρια, που θα τους βοηθήσουν να λάβουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής του τμήματος τονίζει τα εξής: «Με αρκετά αξιόλογους χρόνους και χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της αγωνιστικής χρόνιας διεξήχθη το Σάββατο η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης όπου έλαβαν μέρος 80 αθλητές και αθλήτριες. Επόμενη συμμετοχή σε αγώνες, είναι στα Ιωάννινα στο 2ο International Christmas Cup που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Δεκεμβρίου όπου το τμήμα μας θα λάβει μέρος με 48 αθλητές και αθλήτριες».

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων σε αγόρια και κορίτσια είναι οι εξής:

ΑΓΟΡΙΑ

Αγγελάκης Ιωαν., Αγγελάκης Παναγ., Ανδριανός, Βασιλαντωνάκης, Γερουλάκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Διγαλάκης, Καπής, Καρτσωνάκης, Κελαϊδής, Κοντοδήμος, Κουράκης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμαν., Λιόλιος Ιωαν., Λουκάκης, Μπαδιεριάκης, Μπονατάκης, Μπριτζολάκης, Ναναδάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδάκης, Ρημαντωνάκης Ιωαν., Ρημαντωνάκης Κων., Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Στάρο, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιασ., Χίνος Κυρ., Χίνος Παντ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Αθητάκη, Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Αντωνιάδη, Βαλυράκη, Βλαστάκη, Βλοντάκης, Βροντάκη, Γερουλάκη, Γιανναράκη, Καλλιτσάκη, Καντιάνη Ειρ., Καντιάνη Ραφ., Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κοκογιαννάκη, Κουβεδάκη, Κρητικάκη, Λεδάκη, Λειβαδιωτάκη, Λουκάκη, Ματζοράκη, Μπαδιερίτη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Περάκη Γεωργία, Περάκη Φανή Κυριακή, Ριτζάκη, Σκυλουράκη, Τσεκούρα, Τζουβαδάκη, Φραγκιαδάκη, Φραντζεσκάκη, Χαζηπλή, Χαροκοπάκη, Χατζηδάκη, Χατζηπλή.

TA ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ26/01/2020

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ

Εναν εντυπωσιακό χρόνο που ουσιαστικά αποτελεί ανεπίσημο όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας νέων-νεανίδων σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/01/2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ