Ξεκίνημα για τις γυναίκες στη Β’ Εθνική

Τις υποχρεώσεις της για τη νέα περίοδο ξεκίνα αυτό το Σάββατο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παίζοντας για τον α’ γύρο της α’ φάσης στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ανανεωμένη ομάδα των Γιώργου Κατσουλάκη και Τάσου Παραδά θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στους αγώνες που θα δώσει στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου με αντιπάλους τους Τρίτωνα Αμαρουσίου, ΟΦΗ και Ηλυσιακό. Θ’ ακολουθήσει το διάστημα από 8 έως 10 Μαΐου ο β’ γύρος της α’ φάσης ενώ τα τελικά είναι προγραμματισμένα για το τριήμερο από 10 έως 12 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

• 1η αγωνιστική – Σάββατο (7/3)
20:00 Ν.Ο. Χανίων-Τρίτων Αμαρουσίου
21:30 ΟΦΗ-Ηλυσιακός

• 2η αγωνιστική – Κυριακή (8/3)
09:00 Ν.Ο. Χανίων-Ηλυσιακός
10:30 ΟΦΗ-Τρίτων Αμαρουσίου

• 3η αγωνιστική – Κυριακή (8/3)
17:00 ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων
18:30 Τρίτων Αμαρουσίου-Ηλυσιακός

Η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Ζανιδάκη, Ζαχαράκη, Ζούπα, Καραβάνου, Κατσουλάκη, Κουκουράκη, Κουνδουράκη, Μαστρωμανώλη, Μητράκη, Πενταράκη, Πλουμή, Σαραβελάκη, Σκουμπάκη, Τρουλάκη, Φουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ANEK LINES

Eχοντας ένα άσχημο δεύτερο οκτάλεπτο, o Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES ηττήθηκε στο κολυμβητήριο του Λαιμού από τη Βουλιαγμένη με …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ11/03/2020

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα τελικά του πρωταθλήματος πόλο νέων ανδρών, όπου το παρόν θα δώσει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ