Ξεκινά το αναπτυξιακό πρόγραμμα με τη συμμετοχή 14 αθλητών-τριών του ΝΟΧ

Εφτασε η στιγμή για την πραγματοποίηση το προσεχές Σαββατοκύριακο του αναπτυξιακού προγράμματος για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Πρόκειται για μια εντελώς νέα δράση από τότε που το άθλημα της τεχνικής εντάχθηκε στη δύναμη της ΚΟΕ.

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα αφορά αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 11-14 ετών απ’ όλη τη χώρα. Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος συνολικά 14 αγόρια και κορίτσια, τα οποία ειδικότερα είναι τα εξής:

Ανδριανός Ιωάννης, Βαλυράκη Αικατερίνη, Γκεσούλης Δημήτρης, Καυκαλάκη Ειρήνη, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Λεδάκης Κωνσταντίνος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Φραγκιαδάκη Δέσποινα, Χατζηδάκης Βασίλης, Χίνος Ιάσων.

Η πρώτη φάση του προγράμματος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ26/01/2020

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ, ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ

Εναν εντυπωσιακό χρόνο που ουσιαστικά αποτελεί ανεπίσημο όριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατηγορίας νέων-νεανίδων σημείωσε η Χριστιάνα Σκυλουράκη στο πλαίσιο …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/01/2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς το Σάββατο (25/1) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ