Ξεκινά το αναπτυξιακό πρόγραμμα με τη συμμετοχή 14 αθλητών-τριών του ΝΟΧ

Εφτασε η στιγμή για την πραγματοποίηση το προσεχές Σαββατοκύριακο του αναπτυξιακού προγράμματος για το άθλημα της τεχνικής κολύμβησης. Πρόκειται για μια εντελώς νέα δράση από τότε που το άθλημα της τεχνικής εντάχθηκε στη δύναμη της ΚΟΕ.

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα αφορά αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας 11-14 ετών απ’ όλη τη χώρα. Εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, έχουν επιλεγεί να λάβουν μέρος συνολικά 14 αγόρια και κορίτσια, τα οποία ειδικότερα είναι τα εξής:

Ανδριανός Ιωάννης, Βαλυράκη Αικατερίνη, Γκεσούλης Δημήτρης, Καυκαλάκη Ειρήνη, Κογιαννάκη Κωνσταντίνα, Λεδάκης Κωνσταντίνος, Λιόλιος Εμμανουήλ, Μπαλολάκη Μιχαέλα, Ρημαντωνάκης Κωνσταντίνος, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη Χριστιάνα, Φραγκιαδάκη Δέσποινα, Χατζηδάκης Βασίλης, Χίνος Ιάσων.

Η πρώτη φάση του προγράμματος είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ22/05/2020

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Μετά το νέο προγραμματισμό των πρωταθλημάτων, η Κολυμβητική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πανελληνίων διοργανώσεων στο άθλημα της τεχνικής …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ24/02/2020

ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ 54 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με την κατάκτηση 54 μεταλλίων (22 χρυσά, 19 ασημένια, 13 χάλκινα) ολοκληρώθηκε η συμμετοχή για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων στους …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ