Ξεκινά η σχολή ανοικτής θάλασσας

Ο Ν.Ο. Χανίων σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας  (Π.Ο.Ι.Α.Θ.) ανακοινώνει πως από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου λειτουργεί σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας και η οποία αναμένεται να διαρκέσει έως τις 16 Ιανουαρίου (οκτώ εργάσιμες εβδομάδες). Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε θεωρητικό μέρος (κάθε Δευτέρα & Τετάρτη από τις 18.30 έως τις 22.00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου) και πρακτικό, το οποίο θα εκτελείται κάθε Σάββατο & Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στο εκπαιδευτικό σκάφος του ΝΟΧ, «ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΡΟΣ» (DRACO 33). Το σύνολο των ωρών εν πλω θ’ ανέρθει στις 38.
Εκπαιδευτές της σχολής είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης, που πρόκειται για τον υπεύθυνο ανάπτυξης του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο. Χανίων και ο οποίος μετρά 27 συμμετοχές στο Ράλλυ Αιγαίου και ο Αρ. Κοτόπουλος, κυβερνήτης του «Θαλασσοπόρου», με 8 συμμετοχές στο Ράλλυ Αιγαίου. Πλην των δύο συγκεκριμένων ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σχολής, πρόκειται να διδάξουν και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι του χώρου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με το τέλος των μαθημάτων θα απονεμηθούν πτυχία στους μαθητές που κατόπιν εξετάσεων θα έχουν αποκτήσει το Δελτίο Αθλητού. (Μέριμνα Ν.Ο.Χ.).
Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου στη γραμματεία του Ομίλου. Επειδή ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών στην πρακτική εκπαίδευση δε μπορεί να ξεπερνά τις 12 (2 ομάδες των 6 ατόμων) και στη θεωρητική τις 24, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Η πρώτη συγκέντρωση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15/11 στις 17.30 προκειμένου να γίνει η συγκρότηση των δύο ομάδων και η κατανομή τους σε ημέρες (Σάββατο ή Κυριακή). Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται σε σχετικό έντυπο που διανέμεται από την γραμματεία του Ν.Ο. Χανίων. (Τηλέφωνο 28210-96078, fax 28210-96077, email info@nox.gr).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

Ο ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 49ΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της 49ης εκπαιδευτικής σειράς ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα της Σχολής θα ξεκινήσουν …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ17/03/2022

ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ “ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ι.Ο.

Με επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (12/3) στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη εκδήλωση για τις απονομές επάθλων της …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ