Βραβεύεται το “Κορμοράνος” του ΝΟΧ – Βράβευση και για το “Αίθρα”

Τους νικητές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας στη γενική κατάταξη περιφερειών της χώρας για το 2019 (Ranking List) ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Eτσι, σε επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στις Oλυμπιακές εγκαταστάσεις, θα βραβευτούν τα σκάφη που κατέλαβαν τις πρώτες τρεις θέσεις στη γενική κατάταξη περιφερειών της χώρας το έτος που πέρασε με βασικά κριτήρια τις επιδόσεις και τον αριθμό αγώνων που πήραν μέρος.

Σε ό,τι αφορά την περιφέρεια Κρήτης, μεταξύ 10 σκαφών, την πρώτη θέση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κατέλαβε το σκάφος “Κορμοράνος” του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας σε 11 αγώνες. Κυβερνήτης ήταν ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Κωνσταντίνος Πλανάκης, Κωνσταντίνος Λουκάκης, Νικόλαος Περβανάς, Γιώργος Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Πελεκάνος και Εμμανουήλ Τζομπανάκης.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, “Αίθρα”, συμμετέχοντας σε 10 αγώνες, με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και πλήρωμα τους Αριστοτέλη Κοτόπουλο, Ειρήνη Ντάφη, Οδυσσέα Ποτάγα και Κωνσταντίνο Καραμπίνη.

Την τρίτη θέση κατέλαβε το σκάφος “Πανέφη ΙΙ” του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας σε εννέα αγώνες, με κυβερνήτη τον Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλο και πλήρωμα τους Πάνο Μπαρμπόπουλο, Γιώργο Παπαδάκη, Θοδωρή Γιαννερίδη, Βαγγέλη Κακάρογλου, Ηλία Μπαρμπόπουλο, Νεκταρία Λαβούτα, Νίκο Αγγελάκη, Μιχάλη Περβολιανάκη, Γιάννη Τριχάκη, Δημήτρη Στεφανάκη, Γιάννη Αγγελόπουλο και Αιμιλία Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΑΡ25/09/2020

ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Η ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑ

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ενημερώνει ότι τα μαθήματα για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 …

Περισσοτερα
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΠΕΜ24/09/2020

ΣΧΟΛΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΧ ΑΠΟ 17/10 ΕΩΣ 18/11/2020

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει πως θα λειτουργήσει σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ