Βραβεύτηκαν από την ΕΟΕ Παπαστάμος και Τζιλιβάκης

Απόστολος Παπαστάμος και Κώστας Τζιλιβάκης είχαν την τιμητική τους στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης, που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ο προπονητής του βραβεύτηκαν από την ΕΟΕ για τις μεγάλες διακρίσεις της περασμένης περιόδου, καθώς και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκε και η Αννα Ντουντουνάκη, αθλήτρια η οποία ξεκίνησε την καριέρα της από το Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ενώ επίσης βραβεύτηκε και ένας ακόμη Χανιώτης πρωταθλητής στο άθλημα της ποδηλασίας, ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. Μαζί με τον Παπαστάμο, οι άλλοι δύο πρωταθλητές μας θα βρίσκονται επίσης το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση της ΕΟΕ παρέστησαν πολλές προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής. Από μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ05/06/2020

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 9/6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί το πρόγραμμα προπονήσεων για το άθλημα της κολύμβησης. Η έναρξη των τμημάτων έχει οριστεί για …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ04/06/2020

ΣΤΙΣ 25-29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ 5-6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το διάστημα μεταξύ 25-29 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου ορίστηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναπτυξιακών ηλικιών και το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ