Βράβευση για Παπαστάμο, Κάχρη και Γρηγοράκη

Στη βράβευση τριών εκ των κορυφαίων κολυμβητών του τμήματος για τις μεγάλες διακρίσεις που είχαν μέσα στο 2018 προχώρησε στο περιθώριο της έκτακτης ημερίδας κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/12 στο κολυμβητήριο Χανίων, ο σύλλογος γονέων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης και Ελένη Γρηγοράκη τιμήθηκαν με πλακέτες ως μια ελάχιστη αναγνώριση της αγωνιστικής τους υπέρβασης για το έτος που ολοκληρώνεται, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τον Παπαστάμο, αλλά και στην κατάρριψη πολλών πανελληνίων ρεκόρ και από τους τρεις.

Οι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θεωρούνται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους κορυφαίους σε όλη την Ελλάδα και το μέλλον δείχνει πως τους ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΧΡΥΣΟ Ο ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ, ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ MASTERS

Ενα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός για τους Μιχάλη Κοκολινάκη και Θοδωρή Κωνσταντινίδη αντίστοιχα στο 5ο πανελλήνιο …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΣΤΟ 5Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ MASTERS ΚΟΚΟΛΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Δύο παλαίμαχοι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Μιχάλης Κοκολινάκης και ο Θεόδωρος Κωνσταντινίδης, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ