Βράβευση για Παπαστάμο, Κάχρη και Γρηγοράκη

Στη βράβευση τριών εκ των κορυφαίων κολυμβητών του τμήματος για τις μεγάλες διακρίσεις που είχαν μέσα στο 2018 προχώρησε στο περιθώριο της έκτακτης ημερίδας κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/12 στο κολυμβητήριο Χανίων, ο σύλλογος γονέων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Οι Απόστολος Παπαστάμος, Αλέξανδρος Κάχρης και Ελένη Γρηγοράκη τιμήθηκαν με πλακέτες ως μια ελάχιστη αναγνώριση της αγωνιστικής τους υπέρβασης για το έτος που ολοκληρώνεται, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για τον Παπαστάμο, αλλά και στην κατάρριψη πολλών πανελληνίων ρεκόρ και από τους τρεις.

Οι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου θεωρούνται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στους κορυφαίους σε όλη την Ελλάδα και το μέλλον δείχνει πως τους ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/01/2019

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

Σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα κολύμβησης αναχώρησε ο Απόστολος Παπαστάμος. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα βρεθεί συγκεκριμένα …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ15/01/2019

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Χωρίς κάποια πολύ μεγάλη επίδοση, όπως είχε συμβεί την περασμένη φορά στην ημερίδα στα Χανιά με το πανελλήνιο ρεκόρ του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ