Τζιλιβάκης: Γιατί ανοικτά τα στάδια και όχι ανοικτά τα κολυμβητήρια;

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα sportsfeed έχει παραχωρήσει ο προπονητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης.

Ο κ. Τζιλιβάκης εξακολουθεί να βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ όπου συνεχίζεται η προετοιμασία για τους δύο πρωταθλητές, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Οι δηλώσεις του αφορούν το γεγονός ότι το άθλημα της κολύμβησης και γενικότερα ο υγρός στίβος παραμένουν σε καραντίνα και επίσης τη συμμετοχή του Παπαστάμου στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Βουδαπέστη (ISL).

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

«Να υπάρχει ισονομία! Δεν μπορώ να καταλάβω το γεγονός να υπάρχουν ανοικτά στάδια και όχι ανοικτά κολυμβητήρια. Με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Ούτε ότι η κολύμβηση είναι πιο επιρρεπή από τα υπόλοιπα αθλήματα. Τα σωματεία είναι το κύτταρο του αθλητισμού και έχουν αδρανοποιηθεί. Οι Ακαδημίες εκμάθησης έχουν υποστεί σοβαρό πλήγμα. Πρόταση. Να αρχίσουν οι δραστηριότητες της κολύμβησης στις μικρές ηλικίες σε αυστηρό υγειονομικά περιβάλλον».

Για την παρουσία του Παπαστάμου στο ISL τόνισε: «Η δημιουργία αγωνιστικού ρυθμού μετά από μια χρονιά χωρίς υψηλό ανταγωνισμό λόγω της πανδημίας ήταν το ζητούμενο. Οι διαβουλεύσεις ότι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που αφορούν διανομή/προπόνηση/συμμετοχή στους αγώνες, είναι η πρώτη προτεραιότητα της ΙSL μας οδήγησαν στη απόφαση της συμμετοχής μας. Είχαμε τέσσερις εβδομάδες μαζί. Ειδικά με προπονητές που έχουν στην επίβλεψη τους επίλεκτους κολυμβητές αναπτυξιακών ηλικιών. Με τον συνάδελφο, Πάνο Βελέντζα, διακρίναμε τις προτεραιότητες και τις τακτικές των ομάδων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ31/12/2020

Η ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ -ΞΑΝΑ- ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Επιστροφή στη βάση της για την Αννα Ντουντουνάκη, η οποία όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο καιρό ανήκει και πάλι …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ24/11/2020

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Από την Αθήνα πλέον συνεχίζεται η προετοιμασία για τους Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη. Οι δύο πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ