Τρίτος στον κόσμο ο Τσουρουνάκης!

Δύο χάλκινα μετάλλια που συνδυάστηκαν από ισάριθμα, νέα πανελλήνια ρεκόρ είναι η συγκομιδή του Αντώνη Τσουρουνάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία.

 

Αμφότερα προέκυψαν στις σκυταλοδρομίες 4×100 και 4×200 που έλαβε μέρος η εθνική μας ομάδα, όπου ο Χανιώτης πρωταθλητής συνέβαλλε τα μέγιστα για την κατάκτηση της 3ης θέσης, επιτυχίες που ήταν από τις σημαντικότερες για την ελληνική αποστολή.

 

Στα 4×100 επιφάνεια, ο Τσουρουνάκης κολυμπώντας μαζί με τον Ουίλλιαμ Μπάλτουιν, τον Ηλία Κρανιά και τον Λουκά Καρετζόπουλο, σημείωσαν χρόνο 2.24.33, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ ενώ στα 4×200, ο αθλητής του Ν.Ο. Χανίων μαζί με τον Ουίλλιαμ Μπάλτουιν, τον Ηλία Κρανιά και τον Αργύρη Βασιλόπουλο πέτυχαν επίδοση 5.33.91, που επίσης είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

 

Πέρα από τα μετάλλια που κατέκτησε ο Τσουρουνάκης, ο Χανιώτης πρωταθλητής πραγματοποίησε δύο πολύ καλές κούρσες στους τελικούς των 200 και 400 μέτρων επιφάνεια, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, με χρόνους 1.23.21 και 3.04.29 αντίστοιχα, επιδόσεις που δεν του χάρισαν μία θέση στο βάθρο, αλλά κρίνονται ως αρκετά γρήγορες. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι πρόκειται για τις σημαντικότερες, σε ατομικό επίπεδο, που προέκυψαν για την ελληνική ομάδα, η οποία έδωσε το παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Η επιστροφή του Τσουρουνάκη στα Χανιά αναμένεται την Παρασκευή (5/8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ14/08/2020

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ!

Στα Χανιά και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων επιστρέφει το πρωτάθλημα Ελλάδος στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης! Η ομάδα του Ηλία …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ12/08/2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

Με σημαντικές επιδόσεις συνεχίστηκε η τρίτη από τις συνολικά τέσσερις ημέρες του πανελληνίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο κολυμβητήριο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ