Τρίτο μετάλλιο για την Καλογεροπούλου

Μία ακόμα επιτυχία στο 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων που διεξάγεται στο Γκρατς της Αυστρίας σημείωσε η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ως μέλος της σκυταλοδρομίας 4×100μ. επιφάνειας, μαζί με τις Χρηματοπούλου, Σούλη και Τσιλιγγίρη ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στην Εθνική μας ομάδα. Η επίδοση των κοριτσιών ήταν 2:53.94.

Από εκεί και πέρα, η Καλογεροπούλου έχασε το χάλκινο μετάλλιο στα 800μ. επιφάνειας Νεανίδων για μόλις 13 εκατοστά του δευτερολέπτου, τερματίζοντας στην 4η θέση με χρόνο 7:18.33.

Υπενθυμίζεται ότι η Χανιώτισσα κολυμβήτρια έχει κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια στα 1500μ. επιφάνειας, καταρρίπτοντας μάλιστα το πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και στη σκυταλοδρομία 4×200μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ05/09/2020

ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΝΙΑΝΟ

Κάτι που διαφαινόταν βέβαιο τις τελευταίες ημέρες γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς η Κολυμβητική Ομοσπονδία γνωστοποιεί την ακύρωση των διεθνών πρωταθλημάτων, …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ29/08/2020

ΓΡΑΦΕΙ (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…) ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΧ – 74 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Ενας εντυπωσιακός απολογισμός, 74 συνολικά μεταλλίων, δύο παγκόσμιων ρεκόρ, δύο πανευρωπαϊκών και δεκάδες στην κυριολεξία συμμετοχές αθλητών του σε ευρωπαϊκά …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ