Τρίτοι στην Ελλάδα οι Μίνι Παίδες

Με την 3η θέση στην Ελλάδα -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα πόλο Μίνι Παίδων, η τελική φάση του οποίου πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο Πάτρας.

Στο μικρό τελικό που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί, οι Χανιώτες πολίστες αποδείχθηκαν ανώτεροι του Ολυμπιακού, κερδίζοντας άνετα με σκορ 15-7.

Μια πολύ μεγάλη λοιπόν επιτυχία για την ομάδα Μίνι Παίδων η οποία ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, δείχνοντας αυτά τα παιδιά ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους και σε λίγα χρόνια θα μπορούν να στηρίξουν το χανιώτικο πόλο, συνεχίζοντας έτσι μια παράδοση δεκαετιών.

Πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας στον τελικό τον Ν.Ο. Πατρών με σκορ 14-10.

Ολυμπιακός-Ν.Ο. Χανίων 7-15

Τα 7λεπτα: 3-3, 2-4, 1-5, 1-3

ΝΟΧ (Γ. Ζαγουράκης): Χειλουδάκης, Φαντριδάκης, Νικολαΐδης 2, Μητράκης, Νικηφοράκης 1, Μπενεβίδης, Κανδανολέων 6, Αρετάκης, Ανδρουλάκης, Παπαμανωλιουδάκης 2, Σπάχιτς 1, Γράσσος 1, Πολέντας, Ιγνατίου, Τζανακάκης 1, Γιασαφάκης, Μουρτζάκης 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Oμιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES δεν τα κατάφερε στον Πειραιά, γνωρίζοντας την ήττα από τον Εθνικό με σκορ 12-7. …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ16/02/2019

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή για την εφηβική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες της πρώτης φάσης για το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ