Τρία μετάλλια στα δύο πανελλήνια SUP στη Βάρκιζα

Με σημαντικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε δύο ακόμα σπουδαίες διοργανώσεις, το πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP μεγάλων αποστάσεων (7000μ.) και το πανελλήνιο πρωτάθλημα SUP Μεσαίων αποστάσεων Technique (1300μ.). Ειδικότερα, ο απολογισμός τους ήταν ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια.

Ο Γιάννης Κυριακάκης κατέκτησε ένα χρυσό στο αγώνισμα των 7000μ. και ένα ασημένιο μετάλλιο (1300μ.) στην κατηγορία εφήβων και στις δύο διοργανώσεις, ενώ το τρίτο μετάλλιο (ασημένιο) ήρθε από τον Παρασκευά Κονταξάκη στην κατηγορία Παίδων.

Η τρίτη συμμετοχή για τον Ναυτικό Ομιλο που αφορούσε τον Νίκο Διακάκη ήταν αξιέπαινη, παρότι η προσπάθεια που κατέβαλε, δεν απέφερε κάποιο μετάλλιο στην κατηγορία όπου πήρε μέρος (παίδες).

Τα δύο πανελλήνια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στη Βάρκιζα αποτελούσαν κριτήριο επιλογής για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων SUP. Οι αξιολογήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν με τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος SUP Sprint 200μ., οπότε και στη συνέχεια θ’ ανακοινωθούν οι ομάδες (ανά κατηγορία) που θα πλαισιώσουν την Εθνική.

Να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά τον Κυριακάκη έχει καταφέρει με τη μέχρι τώρα παρουσία του να θέσει τις βάσεις για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, συνεπώς είναι αρκετά πιθανό να περιληφθεί στην αποστολή για τη διοργάνωση του 2021 ICF Sup World Championships in Balatonfüred στην Ουγγαρία, που θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

Κυριακάκης, Κονταξάκης και Διακάκης θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο SUP Sprint 200μ., που πρόκειται να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το προσεχές Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουλίου.

Ο Ναυτικός Ομιλος ευχαριστεί τον Γιώργο Κλεινάκη για την πολύτιμη συνεισφορά του και τον σύλλογο γονέων καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων για την αγορά ενός αγωνιστικού SUP, το οποίο μάλιστα… εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο!

Δίπλα στο τμήμα πάντα ο επίσημος χορηγός, η ΑΝΕΚ LINES.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ22/10/2021

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Σημαντικές διακρίσεις και πολύτιμες εμπειρίες κέρδισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ