Τιμητική βράβευση Παπαστάμου από τον ΠΣΑΤ

Με την κατάκτηση ενός σπουδαίου βραβείου και μιας τιμητικής διάκρισης ολοκληρώνει ο Απόστολος Παπαστάμος το καλύτερο έτος της αθλητικής του διαδρομής μέχρι σήμερα.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής βραβεύτηκε τη Δευτέρα στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), καταλαμβάνοντας το έπαθλο του “Ανερχόμενου Ταλέντου”, με βάση όλα όσα κατάφερε να πετύχει το 2019.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Παπαστάμος κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που ολοκληρώνεται, συνιστά μια τεράστια διάκριση, η οποία όμως κρίνεται ως φυσιολογική με βάση τα μεγάλα επιτεύγματα του.

Ο Παπαστάμος φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον ανέδειξαν σε αυτή τη θέση ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ναυτικός Ομιλος συγχαίρει για μια ακόμη φορά θερμά τον Χανιώτη πρωταθλητή και του εύχεται ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/09/2020

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΑΛ. ΚΑΧΡΗ ΑΠΟ ΤΑ “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Σε μια εξαιρετική κίνηση, άξια συγχαρητηρίων, η οποία χαρακτηρίζει τον τρόπο λειτουργίας και τη νοοτροπία της Σχολής, προχώρησαν τα “Εκπαιδευτήρια …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ07/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ – ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως τα μαθήματα των αγωνιστικών και προαγωνιστικών ομάδων κολύμβησης ξεκινούν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου. Η …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ