Τιμητική βράβευση Παπαστάμου από τον ΠΣΑΤ

Με την κατάκτηση ενός σπουδαίου βραβείου και μιας τιμητικής διάκρισης ολοκληρώνει ο Απόστολος Παπαστάμος το καλύτερο έτος της αθλητικής του διαδρομής μέχρι σήμερα.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής βραβεύτηκε τη Δευτέρα στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), καταλαμβάνοντας το έπαθλο του «Ανερχόμενου Ταλέντου», με βάση όλα όσα κατάφερε να πετύχει το 2019.

Το γεγονός και μόνο ότι ο Παπαστάμος κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς που ολοκληρώνεται, συνιστά μια τεράστια διάκριση, η οποία όμως κρίνεται ως φυσιολογική με βάση τα μεγάλα επιτεύγματα του.

Ο Παπαστάμος φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον ανέδειξαν σε αυτή τη θέση ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ναυτικός Ομιλος συγχαίρει για μια ακόμη φορά θερμά τον Χανιώτη πρωταθλητή και του εύχεται ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ24/01/2020

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΕ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Απόστολος Παπαστάμος και Κώστας Τζιλιβάκης είχαν την τιμητική τους στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης, που πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ22/01/2020

ΤΙΜΗ ΣΕ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΑΠΟ ΕΟΕ

Τιμή στον Απόστολο Παπαστάμο, τον προπονητή του, Κώστα Τζιλιβάκη και κατά συνέπεια στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων θα αποδώσει η Ελληνική …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ