Τιμητική πρόσκληση για Παπαστάμο

Ενα ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός επιβεβαιώνεται για τον Απόστολο Παπαστάμο. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο με το να είναι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ στο αγώνισμα των 400μ. μικτή εφήβων, ενώ έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του ISL μετά την πρόσκληση που του έγινε από την ιταλική ομάδα Aqua Centurions. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Παπαστάμος θα μεταβεί σε λίγες ημέρες (Οκτώβριο) στη Βουδαπέστη για να λάβει μέρος στο καμπ του ISL.

Το πρωτάθλημα του ISL είναι αγώνες που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο προετοιμασίας, στους οποίους λαμβάνουν μέρος οι 10 καλύτερες επαγγελματικές ομάδες κολύμβησης απ’ όλο τον κόσμο, έχοντας ως επικεφαλής Ολυμπιονίκες κολυμβητές. Οι αγώνες διεξάγονται σε 25άρα πισίνα και θα έχουν διάρκεια για 35 ημέρες, από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Η ομάδα ιταλική ομάδα Aqua Centurions, έχει ως επικεφαλής την Ιταλίδα Ολυμπιονίκη στα 200μ. ελεύθερο, Φεντερίκα Πελεγκρίνι.

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και ειδικότερα πέρσι αγωνίστηκαν με την Aqua Centurions δύο ακόμα σπουδαίοι Ελληνες κολυμβητές, οι Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολος Χρήστου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ21/10/2020

ΜΕ 8 ΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΝΟΧ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΟΕ

Οκτώ αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τέσσερα αγόρια και άλλα τέσσερα κορίτσια, γεννημένα τα έτη από το 2006 μέχρι το …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ19/10/2020

ΑΡΧΗ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΟ ISL

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε όπως αποδεικνύεται η συμμετοχή για τον Απόστολο Παπαστάμο στο διεθνές τουρνουά International Swimming League …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ