Τιμή στους Παγκόσμιους πρωταθλητές από τον Δήμο Χανίων!

Τους Χανιώτες αθλητές των Special Olympics του Ν.Ο. Χανίων, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Ρούσσο Κοτσιφάκη και Δημήτρη Χουδαλάκη, τίμησε την Πέμπτη (13/8) ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, για την κατάκτηση των 7 μεταλλίων (2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα) στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Επίσης, τιμήθηκε και ο προπονητής Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ., Μανόλης Αγγελάκης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας: «Οι Χανιώτες πρωταθλητές σάρωσαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics. Είναι μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά που αγωνίστηκαν σκληρά για τον προπονητή τους κ. Μανόλη Αγγελάκη, τους γονείς και το Ν.Ο.Χ.. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας η διάκριση αυτή και αξίζουν στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μανώλης Αδοντάκης ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βραβεύουμε τους πρωταθλητές που διακρίθηκαν στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Αγγελάκη και στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων για τη διαχρονική προσφορά τους».

Ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών Μανόλης Αγγελάκης ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων για τη βράβευση και την απονομή των τιμητικών πλακετών στους αθλητές του.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση

brabeysi2

brabeysi3

brabeysi4

brabeysi5

brabeysi6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΣΑΒ06/04/2019

ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ