Τιμή στους Παγκόσμιους πρωταθλητές από τον Δήμο Χανίων!

Τους Χανιώτες αθλητές των Special Olympics του Ν.Ο. Χανίων, Κωνσταντίνο Δασκαλάκη, Ρούσσο Κοτσιφάκη και Δημήτρη Χουδαλάκη, τίμησε την Πέμπτη (13/8) ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, για την κατάκτηση των 7 μεταλλίων (2 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα) στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ στο πλαίσιο των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics που πραγματοποιήθηκαν στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Επίσης, τιμήθηκε και ο προπονητής Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Χ., Μανόλης Αγγελάκης.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας: «Οι Χανιώτες πρωταθλητές σάρωσαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics. Είναι μεγάλη επιτυχία για τα παιδιά που αγωνίστηκαν σκληρά για τον προπονητή τους κ. Μανόλη Αγγελάκη, τους γονείς και το Ν.Ο.Χ.. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας η διάκριση αυτή και αξίζουν στα παιδιά πολλά συγχαρητήρια».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μανώλης Αδοντάκης ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βραβεύουμε τους πρωταθλητές που διακρίθηκαν στους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics. Συγχαρητήρια στον προπονητή τους κ. Αγγελάκη και στο Ναυτικό Ομιλο Χανίων για τη διαχρονική προσφορά τους».

Ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών Μανόλης Αγγελάκης ευχαρίστησε το Δήμο Χανίων για τη βράβευση και την απονομή των τιμητικών πλακετών στους αθλητές του.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση

brabeysi2

brabeysi3

brabeysi4

brabeysi5

brabeysi6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΔΕΥ06/01/2020

Η ΕΝΑΜΟΝΟΧ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΙΩΝ – ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Παρόντες για μια ακόμη χρονιά στον εορτασμό των Θεοφανίων ήταν τα μέλη της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ21/11/2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS

Ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Αποκορώνου σχετικά με τα Special Olympics Hellas παρείχαν τις προηγούμενες …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ