Τιμή στους αθλητές του ΝΟΧ από τον Δήμο Χανίων

Την… τιμητική τους είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων, σκοπός της οποίας ήταν να βραβεύσει τους κορυφαίους Χανιώτες αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο είτε σημείωσαν διεθνείς διακρίσεις, καταφέρνοντας να βρεθούν σε 8άδα παγκόσμιας ή 6άδα πανευρωπαϊκής διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 σε επίπεδο Ανδρών / Γυναικών.

Παρουσία του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρου Κούβελου, βραβεύτηκαν εκ μέρους του ΝΟΧ, ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής στην τεχνική κολύμβηση, Αντώνης Τσουρουνάκης και η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια, Κατερίνα Καλαμαρίδη από την τεχνική κολύμβηση επίσης, ενώ από τη συγχρονισμένη κολύμβηση βραβεύτηκε η Γιάννα Γκεοργκίεβα.

tsourounakis_vravef2si

Βράβευση στον Αντώνη Τσουρουνάκη, με το βραβείο να παραλαμβάνει η μητέρα του.

tsourounakis_vravefsi

Βράβευση στην Γιάννα Γκεοργκίεβα, με το βραβείο να παραλαμβάνει η μητέρα και προπονήτριά της στον Ναυτικό Ομιλο, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

ntountounaki_vravefsi

Βράβευση στην Αννα Ντουντουνάκη.

Παράλληλα, ο Δήμος Χανίων απέδωσε τιμή σε δύο ακόμα αθλητές που ξεκίνησαν την σπουδαία καριέρα τους στον Ναυτικό Ομιλο και πήραν μέρος στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, την κολυμβήτρια Αννα Ντουντουνάκη και τον πολίστα Μανώλη Μυλωνάκη.

tsapatakis_vravefsi

Βράβευση στον Αντώνη Τσαπατάκη.

Επίσης βραβεύτηκαν ο κολυμβητής Αντώνης Τσαπατάκης, ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Ερηνάκης και ο σφυροβόλος Μιχάλης Αναστασάκης. Σημειώνεται ότι ο κ. Κούβελος έκανε αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές, τονίζοντας ότι προπονούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές και με σημαντικά προβλήματα και ελλείψεις, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με την πισίνα των 50μ. στο κολυμβητήριο Χανίων ή τις εντελώς ακατάλληλες συνθήκες προπόνησης που αφορούν την σφυροβολία.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις που έγιναν είναι οι εξής:

• Μανώλης Μυλωνάκης (6η θέση με την Εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες) με προπονητή τον Θεόδωρο Βλάχο.

• Αννα Ντουντουνάκη (17η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, 6η Πανευρωπαϊκή θέση στην κολύμβηση) με προπονητή τον Μάρκο Μανταλούφα.

• Μιχάλης Αναστασάκης (20η θέση στην σφύρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες) με προπονητή τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

• Αντώνης Τσαπατάκης (4η θέση στα 100μ. πρόσθιο, 11η στα 50μ. ελεύθερο και 11η στα 100μ. πεταλούδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες) με προπονητές τους Χρυσάφη Βαγγελακάκη και Ιωάννη Νάτσιο.

• Ιωάννης Ερηνάκης (4η θέση με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και 5η στο Πανευρωπαϊκό) με προπονητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

• Αντώνης Τσουρουνάκης (1η παγκόσμια νίκη στα 400μ. επιφάνειας, 6η παγκόσμια νίκη στα 200μ. επιφάνειας και ακόμα 4ος με την ομάδα 4×100 και 4×200μ. επιφάνειας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που έγινε στο Βόλο) με προπονητή τον Ηλία Καλαμαρίδη.

• Αικατερίνη Καλαμαρίδη (3η παγκόσμια νίκη με την ομάδα γυναικών 4×200μ. μικτή στην τεχνική κολύμβηση) με προπονητή τον Ηλία Καλαμαρίδη.

• Γιάννα Γκεοργκίεβα (4η πανευρωπαϊκή νίκη στο ομαδικό ελεύθερο, 5η στο κόμπο και 5η στο ομαδικό τεχνικό στην συγχρονισμένη κολύμβηση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Λονδίνου) με προπονήτρια την Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ17/11/2018

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ: ΙΣΟΠΑΛΟΙ 8-8 ΝΟΧ ANEK LINES-ΕΘΝΙΚΟΣ

Ενα εντυπωσιακό, όπως άλλωστε αναμενόταν, παιχνίδι διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, με τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ANEK LINES και τον Εθνικό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ18/11/2018

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΑ, ΧΑΡΙΤΑΚΗ

Ικανοποίηση σε γενικές γραμμές στον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES για το ισόπαλο 8-8 με τον Εθνικό, σύμφωνα με όσα τόνισαν στις …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ