Τιμή από το Δήμο Χανίων σε Κοτσιφάκη και Δασκαλάκη

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο πλαίσιο των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics που διεξήχθησαν το διάστημα από 14 έως 21 Μαρτίου βράβευσε ο Δήμος Χανίων.

Η τιμητική εκδήλωση για τους δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που διακρίθηκαν στο κανόε καγιάκ πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», την Παρασκευή.

Οι δύο αθλητές έδειξαν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη βράβευση, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα από τους μαθητές Λυκείων που βρέθηκαν στην αίθουσα.

Επίσης, ο Δήμος Χανίων, βράβευσε τους προπονητές από το πρόγραμμα Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη στο κανόε καγιάκ και Κώστα Νικολαντωνάκη στην κολύμβηση. Οι δύο προπονητές στον χαιρετισμό που απεύθυναν, ευχαρίστησαν το Δήμο Χανίων ενώ επεσήμαναν ότι είναι πολύ σημαντικό τα άτομα με ιδιαιτερότητες να αισθάνονται ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Ο Δήμος Χανίων εξήρε το έργο του Ναυτικού Ομίλου στο τμήμα ειδικής άθλησης, βραβεύοντας την πρόεδρο, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΔΕΥ08/04/2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ-ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πολιτισμός Εν Κινήσει» και στο «ράδιο Μαρτυρία» έδωσαν οι αθλητές των Special Olympics Hellas, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΑΡ29/03/2019

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ…

Μία μεγάλη αγκαλιά από γονείς, συγγενείς, φίλους, συναθλητές και προπονητές περίμενε τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωνσταντίνο Δασκαλάκη μετά την επιστροφή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ