Τιμή από το Δήμο Χανίων σε Κοτσιφάκη και Δασκαλάκη

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο πλαίσιο των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics που διεξήχθησαν το διάστημα από 14 έως 21 Μαρτίου βράβευσε ο Δήμος Χανίων.

Η τιμητική εκδήλωση για τους δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που διακρίθηκαν στο κανόε καγιάκ πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, την Παρασκευή.

Οι δύο αθλητές έδειξαν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη βράβευση, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα από τους μαθητές Λυκείων που βρέθηκαν στην αίθουσα.

Επίσης, ο Δήμος Χανίων, βράβευσε τους προπονητές από το πρόγραμμα Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη στο κανόε καγιάκ και Κώστα Νικολαντωνάκη στην κολύμβηση. Οι δύο προπονητές στον χαιρετισμό που απεύθυναν, ευχαρίστησαν το Δήμο Χανίων ενώ επεσήμαναν ότι είναι πολύ σημαντικό τα άτομα με ιδιαιτερότητες να αισθάνονται ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Ο Δήμος Χανίων εξήρε το έργο του Ναυτικού Ομίλου στο τμήμα ειδικής άθλησης, βραβεύοντας την πρόεδρο, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΡΙ26/10/2021

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΟΡΙΣΣΙΟΥΣ” ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό πως οι “Κορίσσιοι” διασυλλογικοί αγώνες κανόε καγιάκ σπριντ και sup που ήταν προγραμματισμένοι να …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΚΥΡ26/09/2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – ενημέρωση στους γονείς …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ