Τιμή από το Δήμο Χανίων σε Κοτσιφάκη και Δασκαλάκη

Τους Ρούσσο Κοτσιφάκη και Κωσταντίνο Δασκαλάκη για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που κατάφεραν να σημειώσει στο Αμπου Ντάμπι στο πλαίσιο των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics που διεξήχθησαν το διάστημα από 14 έως 21 Μαρτίου βράβευσε ο Δήμος Χανίων.

Η τιμητική εκδήλωση για τους δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που διακρίθηκαν στο κανόε καγιάκ πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”, την Παρασκευή.

Οι δύο αθλητές έδειξαν πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη βράβευση, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα από τους μαθητές Λυκείων που βρέθηκαν στην αίθουσα.

Επίσης, ο Δήμος Χανίων, βράβευσε τους προπονητές από το πρόγραμμα Special Olympics του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη στο κανόε καγιάκ και Κώστα Νικολαντωνάκη στην κολύμβηση. Οι δύο προπονητές στον χαιρετισμό που απεύθυναν, ευχαρίστησαν το Δήμο Χανίων ενώ επεσήμαναν ότι είναι πολύ σημαντικό τα άτομα με ιδιαιτερότητες να αισθάνονται ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Ο Δήμος Χανίων εξήρε το έργο του Ναυτικού Ομίλου στο τμήμα ειδικής άθλησης, βραβεύοντας την πρόεδρο, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΕΜ23/06/2022

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΓΙΑΚ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ 2022

Την πρώτη τους αγωνιστική δραστηριότητα για το καλοκαίρι υλοποίησαν τα Special Olympics Hellas, την οποία θα ακολουθήσει πληθώρα αθλητικών και …

Περισσοτερα
ΤΜΗΜΑ SPECIAL OLYMPICS
ΠΑΡ01/04/2022

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS HELLAS

Στην βράβευση των προπονητών του Τμήματος Ειδικής Αθλησης (Τ.Ε.Α.) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Κώστα Νικολαντωνάκη και Μανώλη Αγγελάκη, προχώρησαν τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ