Τιμή από την ΑΝΕΚ LINES στο Τμήμα Κανόε Καγιάκ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ειδικότερα το Τμήμα Κανόε Καγιάκ ήταν ανάμεσα στα τρία σωματεία στα οποία η ΑΝΕΚ LINES απέδωσε τιμές, βραβεύοντας τον ως η Μεγάλη Χορηγός.

Αυτό συνέβη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27/4) στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρίας, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώθηκε μάλιστα η ανανέωση της χορηγίας.

Οπως είναι γνωστό, από το 2002, το Τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου έχει την τιμή να έχει ως Χρυσό Χορηγό την ΑΝΕΚ LINES, μία σχέση η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύεται πως έχει βαθιές ρίζες και είναι καλλιεργημένη σε ένα πνεύμα απόλυτης εμπιστοσύνης. Για το Ν.Ο. Χανίων και το Τμήμα Κανόε Καγιάκ, η χορηγία της ΑΝΕΚ αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις επιτυχίες και τις μεγάλες διακρίσεις που καταφέρνουν οι αθλητές του όλα αυτά τα χρόνια, όπου με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία, η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, έχει κατατάξει τον Ναυτικό Ομιλο ως το πρώτο Σωματείο στην Ελλάδα.

Η κυρία Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη μαζί με την υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ, Αννα Νικολακάκη.

Αναφερθείσα στη συνεργασία μεταξύ Ναυτικού Ομίλου Χανίων και ΑΝΕΚ LINES, η Πρόεδρος Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ότι μέρος αυτής της επιτυχίας οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στην ANEK LINES, τη Χρυσό Χορηγό του Τμήματος Κανόε Καγιάκ για το γεγονός ότι στέκεται από το 2002 δίπλα μας, έχοντας κατανοήσει τις ανάγκες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Η ANEK LINES μας έχει δώσει εύκολη πρόσβαση στους αγωνιστικούς στίβους, ενώ βρίσκεται δίπλα μας όχι απλώς παρακολουθώντας την εξέλιξη του Τμήματος, αλλά νιώθουμε ότι συμμετέχει σε κάθε δράση μας, στους αγώνες μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία και χαρά. Κάθε επιτυχία του Ναυτικού Ομίλου, η ANEK LINES την αισθάνεται και ως δική της επιτυχία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε βαθιά τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, την κυρία Νικολακάκη και την κυρία Σίμου που βρίσκονται δίπλα μας, αλλά και όλο το προσωπικό της ANEK LINES που πραγματικά είναι πάντα κοντά μας για να βοηθήσουν στην τυχόν επίλυση κάποιου προβλήματος που μπορεί να παρουσιαστεί στην εξυπηρέτηση και στις μετακινήσεις των εκατοντάδων αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ευχόμαστε, αυτή η μεγάλη εταιρία, η εταιρία των Χανιωτών, να είναι καλοτάξιδη και να της πηγαίνουν όλα ευνοϊκά για να μπορεί να είναι δίπλα στις ανάγκες του κόσμου και δίπλα στον πολύπαθο αθλητισμό της πόλης μας».

Οσον αφορά τη βράβευση, αυτή έγινε από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ANEK LINES, Σπύρο Πρωτοπαπαδάκη.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρευρέθηκε όλη η αθλητική ομάδα του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, ενώ ακόμη η ANEK LINES τίμησε δύο ακόμα σωματεία από τα Χανιά, τον Γ.Σ. Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Π.Ο. Τάλω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΤΕΤ08/05/2019

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στα Μέθανα από τον τοπικό …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ03/05/2019

ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Μια νέα αγωνιστική δράση περιμένει τους αθλητές της ομάδας κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά θα πάρουν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ