Θερμές ευχαριστίες στο Ε.Α.Κ. Χανίων

Στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αποφάσισαν να επισημάνουν τα εξής για την λειτουργία αυτό το χειμώνα και μέχρι στιγμής τουλάχιστον της 50άρας πισίνας και γενικότερα των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Χανίων.

α. Η συνδρομή του Ε.Α.Κ. Χανίων, αποδεικνύεται καταλυτική. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή είναι η πρώτη φορά μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, που οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου λειτουργούν αδιάλειπτα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και χωρίς προβλήματα.

β. Εκτός του πετρελαίου, που είναι το απαραίτητο… συστατικό για την λειτουργία των εγκαταστάσεων, το Ε.Α.Κ. έχει φροντίσει έτσι ώστε να γίνουν εργασίες συντήρησης σε πολλούς χώρους του κολυμβητηρίου. Πρόκειται για εργασίες που είχαν δρομολογηθεί εδώ και καιρό και πλέον έχουν γίνει πραγματικότητα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Ε.Α.Κ. Χανίων για την φροντίδα με την οποία επιμελείται τις εγκαταστάσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να αθλούνται στα αγωνίσματα της πισίνας και πολλά από αυτά να κυνηγούν τους πολύ σημαντικούς στόχους που έχουν θέσει για φέτος, μεταξύ άλλων και σε διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ15/01/2019

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Διάρρηξη υπήρξε στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς άγνωστος ή άγνωστοι εισέβαλαν κατά πάσα πιθανότητα τις βραδινές ώρες της …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ08/01/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας η πισίνα 50μ. του κολυμβητηρίου Χανίων …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ