Θερμές ευχαριστίες στο Ε.Α.Κ. Χανίων

Στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αποφάσισαν να επισημάνουν τα εξής για την λειτουργία αυτό το χειμώνα και μέχρι στιγμής τουλάχιστον της 50άρας πισίνας και γενικότερα των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου Χανίων.

α. Η συνδρομή του Ε.Α.Κ. Χανίων, αποδεικνύεται καταλυτική. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή είναι η πρώτη φορά μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, που οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου λειτουργούν αδιάλειπτα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και χωρίς προβλήματα.

β. Εκτός του πετρελαίου, που είναι το απαραίτητο… συστατικό για την λειτουργία των εγκαταστάσεων, το Ε.Α.Κ. έχει φροντίσει έτσι ώστε να γίνουν εργασίες συντήρησης σε πολλούς χώρους του κολυμβητηρίου. Πρόκειται για εργασίες που είχαν δρομολογηθεί εδώ και καιρό και πλέον έχουν γίνει πραγματικότητα.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Ε.Α.Κ. Χανίων για την φροντίδα με την οποία επιμελείται τις εγκαταστάσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, να αθλούνται στα αγωνίσματα της πισίνας και πολλά από αυτά να κυνηγούν τους πολύ σημαντικούς στόχους που έχουν θέσει για φέτος, μεταξύ άλλων και σε διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΡΙ07/07/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ενημερώνει ότι από σήμερα Τρίτη το κολυμβητήριο Χανίων θα μπορεί και πάλι να λειτουργήσει κανονικά για …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/06/2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων διοργανώνει θερινά αθλητικά προγράμματα για παιδιά. Ειδικότερα: • Κολύμβηση από 1/7 – 31/8/2020, για παιδιά 4–15 …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ