Τέταρτος στην Ευρώπη ο Κουτρουλάκης με την Εθνική εφήβων

Στην 4η θέση στην Ευρώπη με την Εθνική πόλο εφήβων βρέθηκε ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη το διάστημα από 11 έως 18 Αυγούστου στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Η Εθνική μας έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου, χάνοντας το χάλκινο στο μικρό τελικό όπου αντιμετώπισε την Ουγγαρία. Εκεί, γνώρισε την ήττα με 10-4 κι έτσι κατετάγη στην 4η θέση. Προηγουμένως, η Εθνική μας είχε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με σκορ 13-8.

Ο Κουτρουλάκης και τα άλλα παιδιά της Εθνικής είχαν μια εξαιρετική παρουσία στους αγώνες που έδωσαν στο πλαίσιο της α’ φάσης, κερδίζοντας κατά σειρά το Μαυροβούνιο (8-4), την Ρουμανία (11-1) και την Γεωργία (18-7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΣΑΒ21/09/2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Δ.Υ.

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για το Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο τουρνουά του Σ.Ε.Δ.Υ.. Το Σάββατο, στο πλαίσιο της δεύτερης …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ20/09/2019

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Δ.Υ.

Το δεύτερο παιχνίδι στο τουρνουά του Σ.Ε.Δ.Υ. έδωσε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα αντιμετώπισε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ