Τέταρτες στον κόσμο στο Κόμπο Κρομμυδάκη και Νίκου

Με την κατάκτηση της τιμητικής 4ης θέσης ανταμείφθηκε η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κεμπέκ του Καναδά.

Το χορευτικό συνέθεσαν μεταξύ άλλων και οι δύο πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που βρίσκονται στις τάξεις της Εθνικής μας, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Εθνική μας βαθμολογήθηκε με 84,9333 και κατετάγη 4η στον κόσμο πίσω από τις ομάδες της Ιαπωνίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Αναλυτικότερα η σύνθεση για την Εθνική μας ήταν η εξής: Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ10/11/2022

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Κλήσεις ανακοινώθηκαν από τις Εθνικές ομάδες καλλιτεχνικής κολύμβησης γυναικών και νεανίδων. Σε αυτές περιλαμβάνεται η Γαρυφαλιάνα Νίκου. Η πρωταθλήτρια του …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ06/10/2022

ΣΕ ΤΕΣΤ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ, ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ

Σε τεστ επιλογής που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ και το Βόλο κλήθηκαν τρία κορίτσια από την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ