Τέσσερις αθλητές του ΝΟ Χανίων στους παγκόσμιους αγώνες SUP

Την χαρά να πάρει μέρος με τέσσερις αθλητές του στους παγκόσμιους αγώνες SUP που θα διεξαχθούν το διάστημα μεταξύ 7 – 11 Σεπτεμβρίου στην πόλη Γκντύνια της Πολωνίας γεύεται ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Στο πλαίσιο των προκρίσεων που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, οι Νικόλαος Διακάκης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευτυχία Αλεξανδράκη και Αικατερίνη Κισσαμιτάκη κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικότερα:

• Ο Διακάκης εξασφάλισε την πρόκριση στην κατηγορία των εφήβων στα αγωνίσματα Long distance, Technical και Sprint.

• Ο Κωνσταντίνου, επίσης στους εφήβους, προκρίθηκε στο αγώνισμα του Long distance.

• Η Αλεξανδράκη προκρίθηκε στις νεάνιδες στο αγώνισμα του Sprint.

• Και η Κισσαμιτάκη πήρε την πρόκριση στις νεάνιδες στο αγώνισμα του Technical.

Σύμφωνα με τον προπονητή του ΝΟ Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γι’ αυτή την επιτυχία, αλλά και στο συνεργάτη μου προπονητή του SUP, Γιώργο Κλεινάκη, η συμβολή του οποίου ήταν πολύ σημαντική. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες τους».

Αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP είναι ο επίσημος χορηγός, η ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES και ο σύλλογος γονέων και φίλων καγιάκ του ΝΟΧ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την κα Χρυσούλα Κυριακάκη για την πολύτιμη στήριξη της και το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS” για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SUP
ΣΑΒ08/10/2022

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 26 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “CHANIA IRON CHALLENGE”

Διασυλλογικοί αγώνες SUP διεξήχθησαν στην Χρυσή Ακτή. Σε αυτούς πήρε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, καταφέρνοντας να πετύχει μια πολύ …

Περισσοτερα
SUP
ΤΕΤ28/09/2022

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ON SUP”

Σε μια νέα αγωνιστική δράση πήρε μέρος η ομάδα SUP του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, συμμετέχοντας σε διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώθηκαν …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ