Τέσσερα μετάλλια στα Μέθανα

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στα Μέθανα από τον τοπικό Ν.Ο. Μεθάνων Νηρηίς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μανόλη Αγγελάκη κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο), δείχνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση. Επόμενος μεγάλος στόχος για το τμήμα είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν τον Ιούλιο στο Σχοινιά.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που έφεραν. Ο επόμενος μεγάλος στόχος της ομάδας μας είναι να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο στο Σχοινιά».

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Χρήστος Τσουπάκης, Χρήστος Μεταξάς και Ελένη Αλειφέρη.

Οσον αφορά τα αποτελέσματα που κατάφεραν είναι τα εξής:

Χρυσό μετάλλιο
Τσουπάκης Κ1 εφήβων 200μ.
Κουτσοποδιώτης /Αλειφέρη Κ2 μεικτό ανδρών/γυναικών
Ασημένιο μετάλλιο
Κουτσοποδιώτης Κ1 ανδρών 200μ
Χάλκινο
Μεταξάς Κ1 ανδρών 200μ.

Συνοδοιπόρος του τμήματος είναι πάντα η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ03/05/2019

ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ

Μια νέα αγωνιστική δράση περιμένει τους αθλητές της ομάδας κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτή τη φορά θα πάρουν …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ25/04/2019

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΚΑΙ SUP

Με επιτυχία εξελίχθηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα σε κανόε καγιάκ και SUP, στα οποία …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ