Τέσσερα μετάλλια στα Μέθανα

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κανόε καγιάκ που διεξήχθησαν στα Μέθανα από τον τοπικό Ν.Ο. Μεθάνων Νηρηίς.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μανόλη Αγγελάκη κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά, ένα ασημένιο, ένα χάλκινο), δείχνοντας ότι βρίσκονται σε μια καλή κατάσταση. Επόμενος μεγάλος στόχος για το τμήμα είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν τον Ιούλιο στο Σχοινιά.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα αποτελέσματα που έφεραν. Ο επόμενος μεγάλος στόχος της ομάδας μας είναι να πραγματοποιήσουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο στο Σχοινιά».

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες ήταν οι Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Χρήστος Τσουπάκης, Χρήστος Μεταξάς και Ελένη Αλειφέρη.

Οσον αφορά τα αποτελέσματα που κατάφεραν είναι τα εξής:

Χρυσό μετάλλιο
Τσουπάκης Κ1 εφήβων 200μ.
Κουτσοποδιώτης /Αλειφέρη Κ2 μεικτό ανδρών/γυναικών
Ασημένιο μετάλλιο
Κουτσοποδιώτης Κ1 ανδρών 200μ
Χάλκινο
Μεταξάς Κ1 ανδρών 200μ.

Συνοδοιπόρος του τμήματος είναι πάντα η ΑΝΕΚ LINES.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΕΜ05/03/2020

ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ SPORTS EXCELLENCE ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ ανακοίνωσε ότι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 17 στο σύνολο με …

Περισσοτερα
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΑΡ31/01/2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ

Στη β’ φάση των προκρίσεων για τη συγκρότηση των Εθνικών ομάδων σπριντ θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (1/2) πέντε αθλητές …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ