Τέσσερα χρυσά για Παπαστάμο στους Βαλκανικούς αγώνες

Με τέσσερα χρυσά μετάλλια σφράγισε ο Απόστολος Παπαστάμος την συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθησαν στην Καβάλα.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δείχνει έτσι να διατηρείται σε μια πολύ καλή κατάσταση και να είναι έτοιμος για ακόμα πιο σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Παπαστάμος αναδείχτηκε νικητής στα τρία ατομικά αγωνίσματα που πήρε μέρος, 200 και 400μ. μικτή και 200μ. πεταλούδα ενώ κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο στα 4×200μ. ελεύθερο, με τους Κωνσταντίνο Εγγελεζάκη, Δημήτριο Σωτηρόπουλο και Δημήτριο Μάρκο. Μάλιστα, η επίδοση της σκυτάλης με 7:30.04 αποτελεί ρεκόρ Βαλκανικών αγώνων.

Η επίδοση στα 200μ. μικτή για τον Παπαστάμο ήταν 2:06.20, στα 400μ. μικτή, 4:30.36 και στα 200μ. πεταλούδα, 2:02.59.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο που είχε θέσει στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αφήνοντας στη 2η την Τουρκία και στην 3η τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ18/02/2020

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΖΕΡΟΥΜ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους πέντε αθλητές που μετέχουν στο καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Ερζερούμ της Τουρκίας. …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΑΒ15/02/2020

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ Ο ΚΑΧΡΗΣ!

Με μια μεγάλη επίδοση ολοκλήρωσε ο Αλέξανδρος Κάχρης την παρουσία τους στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ. Ο 17χρονος πρωταθλητής κατάφερε …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ