Τέσσερα χρυσά για Παπαστάμο στους Βαλκανικούς αγώνες

Με τέσσερα χρυσά μετάλλια σφράγισε ο Απόστολος Παπαστάμος την συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθησαν στην Καβάλα.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δείχνει έτσι να διατηρείται σε μια πολύ καλή κατάσταση και να είναι έτοιμος για ακόμα πιο σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Παπαστάμος αναδείχτηκε νικητής στα τρία ατομικά αγωνίσματα που πήρε μέρος, 200 και 400μ. μικτή και 200μ. πεταλούδα ενώ κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο στα 4×200μ. ελεύθερο, με τους Κωνσταντίνο Εγγελεζάκη, Δημήτριο Σωτηρόπουλο και Δημήτριο Μάρκο. Μάλιστα, η επίδοση της σκυτάλης με 7:30.04 αποτελεί ρεκόρ Βαλκανικών αγώνων.

Η επίδοση στα 200μ. μικτή για τον Παπαστάμο ήταν 2:06.20, στα 400μ. μικτή, 4:30.36 και στα 200μ. πεταλούδα, 2:02.59.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο που είχε θέσει στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αφήνοντας στη 2η την Τουρκία και στην 3η τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ23/05/2019

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗΣ

Στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων που θα διεξαχθεί μεταξύ 3-7 Ιουλίου στο Καζάν συμπεριλήφθηκαν ο Απόστολος Παπαστάμος και …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ20/05/2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ Ο ΚΑΧΡΗΣ ΣΤΟ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Μια εντυπωσιακή επίδοση κατάφερε να σημειώσει στο διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Αλέξανδρος Κάχρης. Ο πρωταθλητής του …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ