Τέσσερα χρυσά για Παπαστάμο στους Βαλκανικούς αγώνες

Με τέσσερα χρυσά μετάλλια σφράγισε ο Απόστολος Παπαστάμος την συμμετοχή του στους Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθησαν στην Καβάλα.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δείχνει έτσι να διατηρείται σε μια πολύ καλή κατάσταση και να είναι έτοιμος για ακόμα πιο σημαντικές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Παπαστάμος αναδείχτηκε νικητής στα τρία ατομικά αγωνίσματα που πήρε μέρος, 200 και 400μ. μικτή και 200μ. πεταλούδα ενώ κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο στα 4×200μ. ελεύθερο, με τους Κωνσταντίνο Εγγελεζάκη, Δημήτριο Σωτηρόπουλο και Δημήτριο Μάρκο. Μάλιστα, η επίδοση της σκυτάλης με 7:30.04 αποτελεί ρεκόρ Βαλκανικών αγώνων.

Η επίδοση στα 200μ. μικτή για τον Παπαστάμο ήταν 2:06.20, στα 400μ. μικτή, 4:30.36 και στα 200μ. πεταλούδα, 2:02.59.

Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο που είχε θέσει στη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη βαθμολογία, αφήνοντας στη 2η την Τουρκία και στην 3η τη Βουλγαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ16/07/2019

ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΟΡΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΛΗΟΓΛΑΝΗ

Ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης για τις κατηγορίες παμπαίδων/παγκορασίδων Α που διεξάγεται στο Βόλο. Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, στην πρεμιέρα …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ15/07/2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΚΑΧΡΗ

Σε βράβευση των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη για τις επιτυχίες που κατάφεραν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ