Τέλη Νοέμβρη η δράση για μίνι παίδες – μίνι κορασίδες

Το τελευταίο δεκαήμερο Νοεμβρίου θα κληθούν ν’ αγωνιστούν οι ομάδες μίνι παίδων και μίνι κορασίδων στο πλαίσιο της β’ και προκριματικής φάσης αντίστοιχα των πανελληνίων πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία πραγματοποίησε την κλήρωση για τα δύο πρωταθλήματα τα οποία θα διεξαχθούν συγκεκριμένα το διάστημα μεταξύ 20-22 και 27-29 Νοεμβρίου. Οι δύο διοργανώσεις πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2020, καθώς αφορούν την αγωνιστική περίοδο που πέρασε. Οι αγώνες δεν μπόρεσαν να διεξαχθούν στο χρόνο που έπρεπε λόγω της κατάστασης που έχει επιφέρει ο κορονοϊός.

Και τα δύο πρωταθλήματα θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο Χανίων.

Αναλυτικότερα οι κληρώσεις για τον Ν.Ο. Χανίων είναι οι εξής:

• ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ
Ν.Ο. Χανίων, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Πλιτς Πλατς
Προκρίνονται 2 ομάδες. Οι αγώνες της β’ Φάσης 20-22 Νοεμβρίου. Στη συνέχεια οι 22 ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στην γ’ Φάση (4-6 Δεκεμβρίου), ενώ η τελική φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να γίνει 18-20 Δεκεμβρίου.

• ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
Βουλιαγμένη, Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ολυμπιακός, Ν.Ο. Χανίων
Προκρίνονται 2 ομάδες. Οι αγώνες της προκριματικής φάσης 27-29 Νοεμβρίου και της τελικής (8 ομάδες), 11-13 Δεκεμβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ03/03/2021

ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Την ήττα γνώρισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στην επιστροφή του μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες στη δράση. Αυτό …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΤΕΤ24/02/2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ευχαριστεί την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτρα την Αντιπεριφέρεια Χανίων και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Νικόλαο Καλογερή, για …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ