Τελευταία ημερίδα εν όψει πανελληνίου

Την τελευταία ημερίδα εν όψει της συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης πραγματοποιεί αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου το απόγευμα (17:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Χανίων, με τους Χανιώτες αθλητές να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα όρια για την πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς, αλλά και να φανερώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ξεχωρίζει από την προσεχή ημερίδα, είναι η μαζική συμμετοχή, αφού θα πάρουν μέρος συνολικά 63 παιδιά (29 αγόρια και 34 κορίτσια).

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

• Ανδριανός, Βουγιουκαλάκης, Γιανναράκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καπής, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κούτρης, Κυριακάκης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Μανιουδάκης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Ντουνιαδάκης, Παπαγιαννάκης, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κων/νος, Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων.

• Αθανασίου, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλαμαρίδη, Καραμπίνη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεκάκη, Λελεδάκη, Λουκάκη, Μουζουράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Παπαντωνάκη, Πέππε, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Φραγκιαδάκη, Χαϊδεμενάκη, Χατζηπλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ03/08/2018

«ΧΑΛΚΙΝΗ» ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ

Οι επιτυχίες για την ελληνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζονται και στην ανοικτή θάλασσα. …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ02/08/2018

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4×100 ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΡΙΤΖΑΚΗ

Την 5η θέση στη σκυτάλη 4×100 επιφάνεια κατέκτησαν η Χριστιάνα Σκυλουράκη και η Ευαγγελία Ριτζάκη στην τρίτη μέρα του Ευρωπαϊκού …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ