Τελευταία ημερίδα εν όψει πανελληνίου

Την τελευταία ημερίδα εν όψει της συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης πραγματοποιεί αυτό το Σάββατο 9 Ιουνίου το απόγευμα (17:00) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Χανίων, με τους Χανιώτες αθλητές να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα όρια για την πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς, αλλά και να φανερώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που ξεχωρίζει από την προσεχή ημερίδα, είναι η μαζική συμμετοχή, αφού θα πάρουν μέρος συνολικά 63 παιδιά (29 αγόρια και 34 κορίτσια).

Αναλυτικά οι συμμετοχές είναι οι εξής:

• Ανδριανός, Βουγιουκαλάκης, Γιανναράκης, Γκεσούλης, Δημουλιός, Καπής, Κελαϊδής, Κληματσάκης, Κούτρης, Κυριακάκης, Λεδάκης, Λιόλιος Εμμανουήλ, Λιόλιος Ιωάννης, Μανιουδάκης, Μποφίλης, Ναναδάκης, Ντουνιαδάκης, Παπαγιαννάκης, Ρημαντωνάκης Ιωάννης, Ρημαντωνάκης Κων/νος, Ρινακάκης, Σκυλουράκης, Σόρκος, Τρουλλινός, Χατζηδάκης, Χατζηπλής, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων.

• Αθανασίου, Ανδρεάδη, Ανδριανού, Βαλυράκη, Βαρδαλάκη, Βροντάκη, Γιανναράκη, Καλαμαρίδη, Καραμπίνη, Καρτσωνάκη, Κατερινάκη, Καυκαλάκη, Κληματσάκη, Κογιαννάκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Λεκάκη, Λελεδάκη, Λουκάκη, Μουζουράκη, Μπαλολάκη, Μπασιά, Μποτωνάκη, Ναναδάκη, Παπαδοπούλου, Παπαντωνάκη, Πέππε, Ριτζάκη Ευαγγελία, Ριτζάκη Ιωάννα, Σκυλουράκη, Φραγκιαδάκη, Χαϊδεμενάκη, Χατζηπλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ11/06/2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Με επιτυχία πραγματοποίησε το Σάββατο (9/6) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων την ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης, στην οποία οι αθλητές και οι …

Περισσοτερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ11/06/2018

ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΙΟΡΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Υπερήφανα τα Χανιά, τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και συνολικότερα τον ελληνικό αθλητισμό έκανε ο Ηλίας Παπαδάκης, σημειώνοντας σπουδαίες διακρίσεις στο …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard
Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ