Τα κατάφερε ο Απόστολος! Τρίτος στον κόσμο στα 200μ. μικτή

Ιστορία έγραψε ξανά ο Απόστολος Παπαστάμος, αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην κούρσα των 200μ. μικτή ατομική, σπάζοντας και πάλι τα χρονόμετρα!

Ο Παπαστάμος έκανε την υπέρβαση, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 1:59.62 που βελτιώνει το ρεκόρ που είχε σημειώσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν. Αυτή τη φορά η επίδοση του τον έφερε στην 3η θέση του κόσμου και μάλιστα μια ανάσα από την κατάκτηση της 2ης θέσης και το ασημένιο μετάλλιο, η οποία κατέληξε στον Καναδό, Φίνλεϊ Χιου Νοξ, με χρόνο 1:59.44. Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Καρσόν Φοστέρ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με 1:58.46.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια τεράστια, ασύλληπτη επιτυχία για τον Παπαστάμο και την ελληνική κολύμβηση, με τον Χανιώτη πρωταθλητή να στέλνει το μήνυμα για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον του ανήκει. Μάλιστα ο χρόνος του αποτελεί όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου ήδη έχει εξασφαλίσει την παρουσία του το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ10/09/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από τους γονείς του τμήματος κολύμβησης για την αλλαγή του προγράμματος …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ04/09/2019

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ

Μια τιμητική βράβευση θα πραγματοποιηθεί για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης, Απόστολο Παπαστάμο και τον Ομοσπονδιακό προπονητή και προπονητή …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ