Τα κατάφερε ο Απόστολος! Τρίτος στον κόσμο στα 200μ. μικτή

Ιστορία έγραψε ξανά ο Απόστολος Παπαστάμος, αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης. Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην κούρσα των 200μ. μικτή ατομική, σπάζοντας και πάλι τα χρονόμετρα!

Ο Παπαστάμος έκανε την υπέρβαση, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 1:59.62 που βελτιώνει το ρεκόρ που είχε σημειώσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν. Αυτή τη φορά η επίδοση του τον έφερε στην 3η θέση του κόσμου και μάλιστα μια ανάσα από την κατάκτηση της 2ης θέσης και το ασημένιο μετάλλιο, η οποία κατέληξε στον Καναδό, Φίνλεϊ Χιου Νοξ, με χρόνο 1:59.44. Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Καρσόν Φοστέρ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με 1:58.46.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια τεράστια, ασύλληπτη επιτυχία για τον Παπαστάμο και την ελληνική κολύμβηση, με τον Χανιώτη πρωταθλητή να στέλνει το μήνυμα για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον του ανήκει. Μάλιστα ο χρόνος του αποτελεί όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου ήδη έχει εξασφαλίσει την παρουσία του το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΕΜ14/05/2020

ΝΕΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΟΕ ΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟ

Νέο αφιέρωμα στον Απόστολο Παπαστάμο εν όψει της επιστροφής του την επόμενη εβδομάδα στην αγωνιστική δράση πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της …

Περισσοτερα
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΕΤ13/05/2020

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ: ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Ο Απόστολος Παπαστάμος επιλέχθηκε από την ATHENS VOICE προκειμένου να καταθέσει τις απόψεις του για το ποια θα είναι τα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ