Σύσκεψη με ΕΑΚ για εργασίες άνω των 50 χιλ. ευρώ στο κολυμβητήριο

Νέα σύσκεψη, με τη συμμετοχή αυτή τη φορά των διοικήσεων του ΕΑΚ Χανίων και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (30/9).

Θέμα της ήταν η πορεία για έργα αποκατάστασης στο κολυμβητήριο.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη πήραν μέρος εκ μέρους της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου, ο πρόεδρος, Δημήτρης Λειψάκης, η αντιπρόεδρος, Χαρούλα Μυλωνάκη και ο γενικός γραμματέας, Γιώργος Μαραγκάκης.

Η διοίκηση του ΕΑΚ φρόντισε να τακτοποιήσει σημαντικές εργασίες με τη συνολική δαπάνη ν’ ανέρχεται σε πάνω από 50.000 ευρώ για τις αθλητικές υποδομές του κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα, προχωρά άμεσα σε αντικατάσταση του λέβητα και σε αποκαταστάσεις ζημιών στον μηχανισμό του καλύμματος της πισίνας, στα τζάμια των ανεμοκαλύπτρων και του φωτισμού της μικρής πισίνας, καθώς και στην τοποθέτηση τεντών-δωματίων στη μικρή πισίνα για να χρησιμοποιούν οι νεαροί αθλητές και οι προπονητές.

Υπενθυμίζεται πως την εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση του ΕΑΚ είχε επισημάνει πως υπάρχει ο κ. Λειψάκης, απευθυνόμενος προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε για την πορεία των μελετών για την ολική ανακατασκευή του κολυμβητηρίου.

Η ενημέρωση από το ΕΑΚ Χανίων είναι η εξής:

Νέα σύσκεψη με την διοίκηση του ΝΟΧ

Νέα σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων των Δ.Σ. του ΕΑΚ Χ. και ΝΟΧ σχετικά με την πορεία των έργων αποκατάστασης του κολυμβητηρίου.

Από την πλευρά του ΕΑΚ ο πρόεδρος κ. Τάκης Σβουράκης τόνισε την αναγκαιότητα συμπόρευσης προκειμένου να ξεπεραστούν τα πολλά προβλήματα που χρονίζουν αλλά και εκείνα που καθημερινά προκύπτουν.

Διαβεβαίωσε δε ότι το ΕΑΚ Χ., όπως είχε δεσμευτεί από το καλοκαίρι, προχωρά άμεσα στην αντικατάσταση του λέβητα, στις αποκαταστάσεις των ζημιών στον μηχανισμό του καλύμματος της πισίνας, στα τζάμια των ανεμοκαλύπτρων και του φωτισμού της μικρής πισίνας καθώς και στην τοποθέτηση τεντών-δωματίων στην μικρή πισίνα για να χρησιμοποιούν οι νεαροί αθλητές και οι προπονητές.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε πάνω από 50.000€.

Οι διοικούντες του ΝΟΧ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ανταπόκριση ενώ δεσμεύτηκαν να βρουν τους τρόπους ώστε να μπορέσουν να συμπράξουν στην προσπάθεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΔΕΥ20/06/2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια προς το αγαπητό μέλος της διοίκησης, τον έφορο του τμήματος …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ16/06/2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων γνωστοποιεί πως στο πλαίσιο της τρέχουσας καλοκαιρινής περιόδου πραγματοποιεί στο κολυμβητήριο Χανίων πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης. Το …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ