Συνεχίζουν νικηφόρα ΝΟΧ1 και ΝΟΧ2 στο Minoan Water Polo League

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίσσεται η πορεία στη διοργάνωση για τις δύο ομάδες πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίες συμμετέχουν στο τουρνουά Minoan Water Polo League που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν.

Αυτή τη φορά, η μία ομάδα, ο ΝΟΧ1, αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ενώ ο ΝΟΧ2 αντιμετώπισε στον Αγιο Νικόλαο τον τοπικό Ναυτικό Ομιλο. Ο ΝΟΧ1 με προπονητή τον Γιάννη Ζαγουράκη υπερίσχυσε του ΝΟΡ1 με 15-5 και του ΝΟΡ2 με 16-6.

Οσον αφορά τον ΝΟΧ2, την ομάδα κατέβασε στον Αγιο Νικόλαο ο προπονητής, Αντώνης Βασιλάκης, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 17-9.

Αναλυτικά οι αποστολές για τις δύο ομάδες στους αγώνες που έδωσαν το Σάββατο (8/6) είναι οι εξής:

• ΝΟΧ 1 (προπ. Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννούλης, Μουρτζάκης, Σαμαράς, Τσουρής, Καυκαλάκης, Σόρκος, Δάμο, Πρωιμάκης, Ασναουρίδης, Γρηγορομιχελάκης, Κωνσταντίνου, Νικολακάκης, Σολιδάκης.

• ΝΟΧ 2 (προπ. Αντώνης Βασιλάκης): Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης, Καλογερής, Βυζιράκης, Κατσούλης, Σταματουλάκης, Γιασαφάκης, Χειλουδάκης, Ιγνατίου, Μητράκης, Πουλής, Τσοντάκης, Σάχου, Μαστορακάκης, Σκουνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΚΥΡ16/06/2019

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Β’ ΓΥΡΟ

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πρωτάθλημα της Α2 στον α’ γύρο στον …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΕΜ13/06/2019

ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ Α2

Το πρώτο βήμα για την παραμονή στην Α2 εθνική κατηγορία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ