Συνεχίζουν νικηφόρα ΝΟΧ1 και ΝΟΧ2 στο Minoan Water Polo League

Με τον καλύτερο τρόπο εξελίσσεται η πορεία στη διοργάνωση για τις δύο ομάδες πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίες συμμετέχουν στο τουρνουά Minoan Water Polo League που έχει ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν.

Αυτή τη φορά, η μία ομάδα, ο ΝΟΧ1, αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ενώ ο ΝΟΧ2 αντιμετώπισε στον Αγιο Νικόλαο τον τοπικό Ναυτικό Ομιλο. Ο ΝΟΧ1 με προπονητή τον Γιάννη Ζαγουράκη υπερίσχυσε του ΝΟΡ1 με 15-5 και του ΝΟΡ2 με 16-6.

Οσον αφορά τον ΝΟΧ2, την ομάδα κατέβασε στον Αγιο Νικόλαο ο προπονητής, Αντώνης Βασιλάκης, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 17-9.

Αναλυτικά οι αποστολές για τις δύο ομάδες στους αγώνες που έδωσαν το Σάββατο (8/6) είναι οι εξής:

• ΝΟΧ 1 (προπ. Γιάννης Ζαγουράκης): Γιαννούλης, Μουρτζάκης, Σαμαράς, Τσουρής, Καυκαλάκης, Σόρκος, Δάμο, Πρωιμάκης, Ασναουρίδης, Γρηγορομιχελάκης, Κωνσταντίνου, Νικολακάκης, Σολιδάκης.

• ΝΟΧ 2 (προπ. Αντώνης Βασιλάκης): Τζανακάκης, Μαραγκουδάκης, Καλογερής, Βυζιράκης, Κατσούλης, Σταματουλάκης, Γιασαφάκης, Χειλουδάκης, Ιγνατίου, Μητράκης, Πουλής, Τσοντάκης, Σάχου, Μαστορακάκης, Σκουνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΔΕΥ19/08/2019

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Στην 4η θέση στην Ευρώπη με την Εθνική πόλο εφήβων βρέθηκε ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων …

Περισσοτερα
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΑΡ09/08/2019

ΝΕΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΣΤ. ΚΟΥΤΡΟΥΛΑΚΗ

Σε μια νέα αποστολή κλήθηκε να λάβει μέρος με την Εθνική πόλο εφήβων ο Σταμάτης Κουτρουλάκης. Αυτή τη φορά, θα …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ