Συνέχεια με κορασίδες Α στο πανελλήνιο

Συνέχεια στις υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνεται το επόμενο τριήμερο. Τα κορίτσια του τμήματος θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Α, το οποίο διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, θέλοντας για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Μέχρι σήμερα, ο Ναυτικός Ομιλος έχει λάβει με μεγάλη επιτυχία μέρος στα δύο πρώτα πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί, κατακτώντας μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις.  Το ίδιο επιδιώκει να επιβεβαιώσει και στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή (9/10).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής: Δαλετζάκη Αγγελική, Δημητρακοπούλου Παρασκευή-Εβίτα, Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κανατάκη Ειρήνη, Κλαουράκη Μαρία, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μήτση Ηλιάνα, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παναγάρη Αργυρώ, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΤΡΙ02/02/2021

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ 11 ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στη δράση επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, οι προπονήσεις ξεκίνησαν στο τέλος …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΠΑΡ18/12/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Πρόσκληση για μία αθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης κατέφτασε από την Εθνική ομάδα στα γραφεία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ειδικότερα, η πρόσκληση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ