Συνέχεια με κορασίδες Α στο πανελλήνιο

Συνέχεια στις υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων δίνεται το επόμενο τριήμερο. Τα κορίτσια του τμήματος θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων Α, το οποίο διεξάγεται στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, θέλοντας για μια ακόμα φορά να επιβεβαιώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους.

Μέχρι σήμερα, ο Ναυτικός Ομιλος έχει λάβει με μεγάλη επιτυχία μέρος στα δύο πρώτα πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί, κατακτώντας μετάλλια και σημαντικές διακρίσεις.  Το ίδιο επιδιώκει να επιβεβαιώσει και στο πρωτάθλημα που ακολουθεί, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Παρασκευή (9/10).

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων είναι η εξής: Δαλετζάκη Αγγελική, Δημητρακοπούλου Παρασκευή-Εβίτα, Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Κανατάκη Ειρήνη, Κλαουράκη Μαρία, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μήτση Ηλιάνα, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Ντουρουντάκη Αντωνία, Ντουρουντάκη Κωνσταντίνα, Ξηραφάκη Μαρία, Παναγάρη Αργυρώ, Παπαδάκη Ειρήνη, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τουσισβίλι Αννα Μαρία, Τσιφετάκη Μαρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ12/10/2020

ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ (ΚΑΙ) ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του ομαδικού επιβεβαίωσε την καλή του παρουσία στο …

Περισσοτερα
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΕΥ28/09/2020

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Την κατάκτηση τριών μεταλλίων, ένα χρυσό και δύο χάλκινα, σφράγισε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ