Συνάντηση της προέδρου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτ. Αυγενάκη

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων χαιρετίζει για μια ακόμα φορά τις αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται για το κολυμβητήριο Χανίων σχετικά με την ολική ανακαίνιση του. Αναμένουμε πλέον σε πρακτικό στάδιο να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που έχουν αποφασιστεί και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που έχει αναλάβει ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης σχετικά με την σύνταξη των μελετών.

Ο Ναυτικός Ομιλος είναι στη διάθεση του ΟΑΚ και όλων των φορέων προκειμένου το συντομότερο να φτάσουμε στο τελικό στάδιο που αφορά την δημοπράτηση του έργου.

Να σημειωθεί ότι η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει στο πλαίσιο της επίσκεψης του στα Χανιά, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο και καλωσόρισε με την ευκαιρία της συνάντησης που είχε στο Τεχνικό Επιμελητήριο με τους φορείς του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις εξελίξεις με το κολυμβητήριο Ακρωτηρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΑΡ26/02/2021

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για το τμήμα κανόε καγιάκ με …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΣΑΒ13/02/2021

Η ΝΕΑ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει και πάλι τους αθλητές όλων των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα έχει αρχές γενομένης από …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ