Συνάντηση στο Επιμελητήριο για στήριξη στη δοκιμαζόμενη Χανιώτισσα μητέρα

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνη Ροκάκη, είχαν την Τετάρτη (22/12) πρόεδρος και έφορος τεχνικής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης και Γιάννης Χίνος αντίστοιχα. Σκοπός της συζήτησης ήταν το θέμα της ενίσχυσης της Χανιώτισσας μητέρας η οποία πρέπει να υποβληθεί το προσεχές διάστημα σε σοβαρή εγχείρηση στο εξωτερικό.

Μετά την πρωτοβουλία και τις ανακοινώσεις που έγιναν από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, ο οποίος συμπράττει όπως έχει γίνει γνωστό με τον Προμηθέα Πατρών, ακολουθεί μία συνάντηση αυτή τη φορά με τον επικεφαλής του Επιμελητηρίου Χανίων. Αυτό που τονίστηκε προς τον κ. Ροκάκη είναι η κρισιμότητα του θέματος ενώ του επισημάνθηκε πως με το θεσμικό ρόλο που διαθέτει να συμβάλλει ει δυνατό στο να μπορέσουν οι χανιώτικες επιχειρήσεις να δείξουν την ευαισθησία τους εμπράκτως.

Ο κ. Ροκάκης αντιλήφθηκε το θέμα και δήλωσε πρόθυμος να κινητοποιήσει τις επιχειρήσεις προκειμένου στο μετρό που η καθεμία έχει τη δυνατότητα, καθότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, να μπορέσει να βοηθήσει.

Η συνάντηση με τον Αντ. Ροκάκη έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ εκφράστηκε η ευχή να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για τη χειρουργική επέμβαση της δοκιμαζόμενης μητέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΕΜ26/05/2022

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων χαιρετίζει με χαρά και ικανοποίηση την ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού για την παρουσίαση των μελετών …

Περισσοτερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΤΕΤ18/05/2022

ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

O Ναυτικός Ομιλος Χανίων ανακοινώνει την έναρξη και για τη φετινή σεζόν θερινών αθλητικών προγραμμάτων για παιδιά. Ειδικότερα: • Κολύμβηση …

Περισσοτερα
ANEK

Enetikon Restaurant

Ocean Lifeguard

Χορηγοι
ΣΥΝΚΑ